Menu
Your Cart

SWEDISH Supplements AAKG Magnum - 90 капс

SWEDISH Supplements AAKG Magnum - 90 капс
SWEDISH Supplements AAKG Magnum - 90 капс

Информация за продукта:

AAKG Magnum съдържа високи количества L-Аргинин в своята най-усвоима за тялото форма - алфа-кетоглутерат (AKG). Аргининът като аминокиселина се произвежда в тялото от бъбреците и черния дроб, но не във формата на алфа-кетоглутерат. Тази форма може да бъде набавена само посредством хранителни добавки. Ето защо фармацефтичното качество на Swedish Supplements AAKG Magnum е от особено важно значение. Бързото му усвояване подпомага синтеза на креатин и азотен оксид в тялото, което дава мощния напомпващ ефект преди всяка тренировка. Счита се, че AAKG е до 10 пъти по-добре усвоим в сравнение с аминокиселината л-аргинин в свободна форма.

Ефекти и предимства:

  • цели 1300мг ААКГ в капсула
  • подпомага изграждането на мускулна маса
  • увеличава притока на кръв до мускулите
  • повишава нивата на азотен оксид в кръвта
  • притежава силен напомпващ ефект

Действие:

Аргининът участва в множество физиологични процеси, като синтез на хормони, включително хормон на растежа. Той има свойството да подпомага изчистването на организма от вредни вещества и да стимулира защитните сили на организма.

Аргининът увеличава силата и издръжливостта, подпомага изграждането на мускулна маса, а същевременно намалява болката и схващанията в мускулите в следствие на физическо натоварване. Ускорява метаболизма и стимулира изгарянето на мазнини.

Аргининът стимулира производството на азотен оксид в кръвоносните съдове, разширява диаметъра им и така увеличава притока на кръв без да повишава кръвното налягане. Когато кръвоносните съдове се разширят, повече кръв достига до мускулите и тъканите. Това води до по-висока концентрация на въглехидрати, протеини и различни мускулно изграждащи хормони.

Аргинин Алфа-Кетоглутарат се препоръчва при лечение на бъбречни, чревни и стомашни заболявания, чернодробни проблеми и катаракт.

Начин на употреба:

Приемайте 2-4 таблетки, 30 минути преди тренировка. За максимален ефект, приемайте на празен стомах!

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
44.95лв
  • Stock: In Stock
  • Model: S1
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!