Menu
Your Cart

SWEDISH Supplements Sunny Side Up - 90 капс

SWEDISH Supplements Sunny Side Up - 90 капс
Не е налично
SWEDISH Supplements Sunny Side Up - 90 капс

Sunny Side Up се състои от:

  • 1000 mcg (4000IU) Витамин D
  • 50 mg Бета Каротин
  • 10 mg екстракт от Гроздово семе

Действие:

Витамин D е витамин, който се съдържа в рибеното масло, яйцата и черния дроб. Недостигът му през детската възраст води до болестта рахит (изкривяване на кости и крайници). Двете му главни форми са D2 и D3. Разтворим е в мазнини. Съществува хипотеза (все още изследователска), че продължителното отсъствие на витамин D в организма може да доведе до заболяване от рак.

Дефицитът на Витамин D води до намалена абсорбция на калций и фосфор. В резултат от това, продължителният дефицит на Витамин D има отрицателен ефект върху костната минерализация. При бебета и деца, такъв дефицит се проявява като рахит – състояние, характеризиращо се с костни деформации и забавяне на растежа. Недостатъчната минерализация на костите води до омекване. Резултатът е деформации на черепа, гръдния кош, изкривяване на костите на крайниците и др.

Бета Каротина придава на кожата здравословен златисто- кафяв оттенък.

Антиоксидант и повишаващ имунната активност – Бета Каротинът помага в борбата с рака и е съединение, използвано против стареене. Той е мощен антиоксидант, защитава клетките на тялото от щетите, причинени от свободните радикали.

Гроздово семе се използват за профилактика на заболявания на сърцето и кръвоносните съдове, при варикозни вени, хемороиди, атеросклероза, високо кръвно налягане, отоци, инфаркт на сърцето и инсулт.

Начин на употреба:

Приемат се по 2 капсули дневно

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
39.00лв
  • Stock: Не е налично
  • Model: S16
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!