Menu
Your Cart

SAN Amino Acid 5000 - 300 таб

SAN Amino Acid 5000 - 300 таб
Не е налично
SAN Amino Acid 5000 - 300 таб

SAN Amino Acid 5000 - 300 таблетки

Информация за продукта:

Вашите мускули поемат основната тежест от интензивната силова тренировка. Проблемът обаче е, че след тренировка е възможно да се получи мускулен разпад, ако не се възстановявате правилно.

Ето защо спортните учени на SAN създадоха Amino Acid 5000. Това е формула, съдържаща уникална комбинация от аминокиселини,  ускоряващи растежа на мускулните клетки, предотвратяваща катаболните процеси и насърчаваща синтеза на протеин.

Amino Acid 5000 включва разклонена верига аминокиселини и незаменими аминокиселини, които подготвят вашата мускулна тъкан да се възстанови след тежки интензивни тренировки . Приемайки преди, повреме и след тренировки, Amino Acid 5000 ще подхранят вашите тренировки, ще стимулират синтеза на протеин и ще подобрят възстановяването.

Всички треньори препоръчват Amino Acids да се приемат по време на тренировка, за да се осигури влизането на аминокиселина в кръвообращението в рамките на 15 минути, за да се предотврати умората, да се подобри възстановяването и да се увеличи ефективността след интензивни тренировки .

Аминокиселинния комплекс 5000 доставя аминокиселини BCAA в съотношение 03:01:01, като L - левцинът е комбиниран с незаменимите аминокиселини L -лизин, L - треонин , L - метионин, L -триптофан, L - цистеин в 5000 мг. В доза (5 таблетки ) . Добавянето на витамин В1 ( като тиамин ), B3 ( ниацин ), В12 , магнезий ( като магнезиев цитрат ) , калций ( като калциев карбонат ) и цинк ( като цинков глюконат ) е предназначено за подпомагане приема на хранителни вещества и бионаличността .

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Начин на употреба:

Приемат се по 5 таблетки 2 пъти дневно

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
100.00лв
  • Stock: Не е налично
  • Model: SA40
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!