Menu
Your Cart

MUTANT Mass - 6800 gr

MUTANT Mass - 6800 gr
-8 %
MUTANT Mass - 6800 gr

Информация за продукт:

Ако наистина искате плочки и чиста мускулна маса по-бързо от всякога, то MUTANT Mass е решението. Това е сериозна формула, създадена само с здраво работещи атлети, които искат сила, абсолютни размери и пак сила. Продукта е разработен при 2 годишно изследване и се основава на здрава и доказана наука. По важно е, че завършената формула  е също тествана в залата, където беше поставен в истински културисти и силови атлети. Ако добавите само 1 доза от MUTANT Mass на ден към вашето ежедневие, ще прибавите до 5lbs мускул, лишен от мазнини, през следващиет 14 дни, ще увеличите седалищната преса с 10-20lbs и ще увеличите гръдната обиколка с 2, 5 см.

Този продукт е всичко за получаването на твърди като скала мускули! Изграждането на мускули изисква подходящ протеинов микс за да разтегне мускулната тъкан и да е възстанови бързо. Протеините трябва да се пощадят от похабяване за енергийните нужди на тялото, докато мускула също изисква масивни вливания от чисти калории, заместващи използвания при тренировките гликоген. Смилане, обсорбиране, отпускане на калории и манипулиране на протеиновата последователност- MUTANT Mass взима предвид всичко това и побеждава всичко.

Факт е, че 92% от трениращите никога не достигат масата, която желаят. MUTANT Mass е създаден специално за тази едничка цел – чиста добавена маса. Формулата е на светлинни години напред от това, което понастоящем се предлага за маса. Другите продукти са с високо съдържание на захар и лактоза, смес от по-евтино мляко или суроватъчни протеини- MUTANT Mass превъзмогна всичко това за да създаде съвършената формула!

Ефекти и предимства:

  • Повече от 1060 калории на доза
  • Съдържа цели 10 протеинови източника
  • Осигурява адекватно количество въглехидрати
  • Лесно разтваряне
  • Превъзходен вкус

Начин на приемане:

Aĸo пpиeмeм, чe ce xpaнитe пo 4 чaca днeвнo, взимaйтe пo 1 дoзa вeднaгa cлeд тpeниpoвĸa. 


Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
200.00лв
184.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: M22

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!