Menu
Your Cart

MUTANT Creakong- 300 gr

MUTANT Creakong- 300 gr
Не е налично
MUTANT Creakong- 300 gr

Информация за продукта

Креатиновите добавки са неизменна част от хранителният режим на всеки бодибилдър. Това е така, защото интензивните тренировки изискват огромни количества енергия, а креатинът може да я осигури. Всеки производител, специалист или изследовател, препоръчва различен вид креатин като най-добрия. Истината е, че зависи.Всички форми на креатина могат да бъдат ефективни, в зависимост от целта, и от организма на всеки човек. Представяме Ви продукта Mutant Creakong единствената креатинова смес, която доставя само чист креатин от доказани източници, обект на патентоване и доказан в клинични изследвания перфектен резултат. С тази добавка Вие ще получите няколко от най-ефективните форми на креатина.

Creapure ® Creatine Monohydrate е най-добрата, клинично изпитана форма на креатин за оптимизиране на вашите резултати. Отличава се с двойно-патентована технология за качествена мускулна функция. Този вид креатин драстично увеличава мускулната сила и мощ.

Creatine MagnaPower ® доказано увеличава мощността. Този креатин е изпитан чрез контролирани плацебо проучвания в продължение на 8 години, според които стимулира мускулните контракции и протеиновия синтез. Тази креатинова форма е алкализирана, за да се абсорбира по различен начин от CM, с цел елиминиране конкуренцията по между им за усвояване в организма и по-малко подуване на корема.

Creapure ® Tri-Creatine Citrate е уникален, свързан креатин, който насърчава синтеза на енергия, повишава нивата на креатин в плазмата след поглъщане и увеличава издръжливостта при високо интензивни, силови тренировки, например вдигане на тежести. Благодарение на ултра чистия креатин който съдържа, Mutant Creakong подобрява работата на мускулите, осигурява допълнителна енергия, и дава възможност да се възстановите по-бързо. Тази допълнителна енергия намалява мускулната умора, и Ви позволява да тренирате по – дълго време на максимални обороти, за една наистина резултатна тренировка. Креатина играе важна роля в процеса на генериране на енергия. Той дарява своята фосфатна молекула, за възстановяването на АТФ-основното гориво за мускулите.

Следователно, колкото повече креатин имате в тялото, толкова повече енергия ще генерирате, и толкова по – ефективно ще тренирате. Креатина кара мускулните клетки да се надуват. Това означава, че те ще получават повече вода и други хранителни вещества, за максимален растеж и бързо възстановяване.Mutant Creakong, вашите мускули не само ще изглеждат, но и в действителност ще бъдат по-големи и по-плътни, а също и по-заредени с енергия. Поради бързото освобождаване на енергия, предоставена от креатиновите форми в неговия състав, Mutant Creakong е чудесен продукт за всеки, който иска да увеличи мускулната маса и тонус, и да повиши общата си производителност в залата.

Начин на приемане:

Смесете 1 доза (4 гр) с 250-300 мл вода и приемайте 20-30 минути преди тренировка.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
32.00лв
  • Stock: Не е налично
  • Model: М1
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!