Menu
Your Cart

FA Nutrition GLUTA Core - 400 gr

FA Nutrition GLUTA Core - 400 gr
FA Nutrition GLUTA Core - 400 gr
FA Nutrition GLUTA Core - 400 gr
FA Nutrition GLUTA Core - 400 gr
FA Nutrition GLUTA Core - 400 gr

Информация за продукта

FA CORE Gluta, е внимателно разработен глутаминов комплекс, предназначен както за напреднали спортисти така и за любители на фитнеса и бодибилдинга. Той съдържа най-напредналите форми на Глутамин, заедно с най-силния имуностимулант - Бета Глюкан. 

Това е първата добавка, която Ви позволява бързо да регенерирате мускулите си след тренировка, да запълните гликогеновия резерв в тях след тежка и изтощителна тренировка или в период на нискокалорична диета и същевременно подсилва имунитета Ви и почишава енергията и тонуса! 

Ефекти и предимства:

  • стимулира изграждането на чиста мускулна маса
  • ускорява възстановяването
  • стимулира имунитета 
  • забавя мускулния разпад 
  • повишава енергията 
  • страхотен вкус 
  • 3 форми на Глутамин 
  • без Аспартам 

Действие:

FA CORE Gluta, е универсално решение: страхотно възстановяване и ефективно подсилване на имунната система само в един продукт! 

FA CORE Gluta, е най-добрата Глутаминова добавка, тъй като е внимателно проектирана и съдържа няколко форми на Глутамин, както и Таурин, Бета Глюкан и Витамини! 

Глутаминът , е аминокиселината с най-високо съдържание в човешкото тяло и съдейства в редица функции на метаболизма. Високото съдържание на азот и глюкоза в кръвта, както и силен имунитет са само част от полезните свойства на суплементирането с Глутамин. Глутаминът, също така е и прекурсор на Глутатион, най-мощният антиоксидант в човешкото тяло, който е отговорен и за регулирането на антиоксидантните възможности на организма. 

Тауринът, е условно незаменима аминокиселина и представлява втората най-изобилстваща аминокиселина след глутамина. Тауринът, е жизненоважен за усвояването на мазнините, абсорбирането на мастно разтворимите витамини, функциите на мозъка и нервната система, транспортирането на електролити през клетъчните мембрани, като допълнение към това, таурина е подсилва чувството за бодрост и има тонизиращо действие! 

Beta 1,3-Glucan (Бета-Глюкан), е силно биоактивен въглехидрат, който се добива от клетъчната стена на Saccharomyces cerevisiae, познат и още като хлебна мая. Научните изследвания показват, че Beta 1,3-Glucan (Бета-Глюкан) подържат силна имунната система на човешкия организъм, заради способността им да стимулират макрофаговата активност на тялото. Beta 1,3-Glucan (Бета-Глюкан) ускорява възстановителните процеси на увредените тъкани и клетки, подходящ е за хора подложени на физически и/или емоционален стрес, при висок риск от заболяване на сърдечно-съдовата система. Избирателно намалява /LDL/ „лош” холестерол. 

Добавянето на витамини подобрява бионаличността и предпазва организма от дефицит на тези така важни витамини след интензивна тренировка, които имат благоприятни антиоксидантни свойства и са изключително необходими по време и след тренировка. 

Можете да комбинирате FA CORE Gluta и с други добавки от CORE серията на FA Nutrition и така да използвате тяхно перфектно взаимодействие за постигане на резултати. 

В зависимост от дозата FA CORE Gluta, може да Ви помогне да увеличите мускулната си маса или просто да запазите сегашната си – вече изградена мускулатура, както и да подобрите многократно възстановяването на мускулите и организма, което би довело да по-ползотворни тренировки, както и да се чувствате по-отпочинали, след големите натоварвания, не само породени от тежки тренировки, но и от работа, стрес и т.н... 

Начин на употреба:

Приема се по 1 доза преди тренировка и 1 доза след тренировка, за максимален резултат, добавете и 1 доза преди лягане!

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
46.95лв
  • Stock: In Stock
  • Model: F3

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!