Menu
Your Cart

FA Nutrition Creatine HCL - 300 gr

FA Nutrition Creatine HCL - 300 gr
FA Nutrition Creatine HCL - 300 gr
FA Nutrition Creatine HCL - 300 gr
FA Nutrition Creatine HCL - 300 gr
FA Nutrition Creatine HCL - 300 gr

Информация за продукта

Creatine HCL съдържа висококачествен креатин хидрохлорид обогатен с таурин и витамин B6. Формулата е предназначена за трениращи и атлети, които желаят да бъдат в топ форма и постигнат своя максимум всяка тренировка. 

Ефекти и предимства:

  • подпомага метаболизма 
  • подпомага нормалното действие на нервната система 
  • допринася за нормалния протеинов и гликогенов метаболизъм
  • подпомага създавенто на червени кръвни телца
  • намалява умората и чувството на отпадналост
  • увеличава силата и издръжливостта

Действие:

Cratine HCL е креатин в хидрохлоридна формула, която е бързо разтворима, невероятно стабилна и резистентна на киселинната среда в стомаха. Благодарение на тези си качества, хидрохлоридът е много по-добре усвояем от креатин монохидрата и по-големи количества могат да бъдат складирани в мускулите. 

Креатинът подсилва физиката по време на често и силно мускулно натоварване. Положителния ефект от приема на креатин е на лице при дневно дозиране от около 3 грама. 

Creatine HCL гарантира бързо захранване на мускулните депа с креатин без да се товарят бъбреците и без водна задръжка. Допълнителният прием на креатин ще увеличи драстично силата, мощността и силовата издръжливост. Прием на Creatine HCL след тренировка пък ще ускори възстановителните процеси. 

Тауринът е непротеинова, сярна аминокиселина, образувана от метионин и цистеин. В тялото се съдържа най-вече в скелетните мускули, сърцето, мозъка и ретината. Тауринът е замесен в много процеси на тялото и има мощен антиоксидантен ефект. Той също така регулира съдържанието на калций в клетките и е мощен невротрансмитер и невромодулатор. Производството на тази аминокиселина е в повечето случай не е достатъчно и трябва да бъде суплементирано. Тауринът подобрява инсулиновата чувствителност, като по този начин спомага на креатина да се усвоява по-бързо и по-качествено. 

Витамин B6 е водоразтворим витамин от Б-групата, обвързан с множество процеси на тялото особено при силно физическо натоварване. 

Начин на приемане: 

Разбъркайте 1 мерителна лъжица (5 грама) в 250-300ml вода

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
39.95лв
  • Stock: In Stock
  • Model: F7
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!