Menu
Your Cart

FA Nutrition CORE Crea - 350 gr

FA Nutrition CORE Crea - 350 gr
FA Nutrition CORE Crea - 350 gr
-8 %
FA Nutrition CORE Crea - 350 gr
FA Nutrition CORE Crea - 350 gr
FA Nutrition CORE Crea - 350 gr

Информация за продукта

FA Nutrition CORE Crea е креатинова матрица съдръжаща напреднали форми на креатин, включително и креатин хидрохлорид (HCL). Формулата е подсилена с бета-аланин в най-чистият му вид - патентования CarnoSyn®, който намалява отделянето на млечна киселина в мускулите при интензивно натоварване. Матрицата съдържа и екстракт от сминдух, чиято роля е да засили инсулиновата чувствителност и да спомогне на креатина да достигне до мускулните клетки. Всяка форма на креатин в CORE Crea е с перфектна дозировка и гарантира максимален ефект за всяка тренировка! 

Ефекти и предимства:

  • 400% повече креатин от други продукти
  • оптимално дозирани съставки 
  • най-доброто качество 
  • добавен бета аланин - CarnoSyn® 
  • добавен есктракт от сминдух 

Информация за продукта:

Creatine HCL (Хидрохлорид) 

Основната форма на креатин в FA Nutrition CORE Crea е креатин хидрохлорид. Това е най-напредналата форма на креатин, научно доказана и изпитана. Благодарение на солната киселина, използвана като стабилизатор, тази форма на креатин е лесно разтворима във вода и запазва стабилността на молекулите си във всяка среда: киселинна, алкална или неутрална. Креатин хидрохлоридът няма нужда от зареждащи дози благодарение на своята висока биоактивност. 

Di-Creatine Malate 

Вторият основен вид креатин в FA Nutrition CORE Crea е ди-креатин малат. Тази форма има по-висока разтворимост от монохидратът и дава много повече енергия. Двете молекули малиева киселина са основни за започване на Кребс цикъл. Кребс цикълът е ключът за производство на ATP (аденозин трифосфат) - ултимативният източник на енергия. Това означава, че мускулите могат да използват ди-креатин малата мигновенно. 

Creatine Alpha-Ketogluterate 

Трети, но не по важност вид креатин в FA CORE Crea е Alpha-Ketogluterate (AKG). Тази форма на креатин ускорява започването на Кребс цикъл и улеснява усвояването в организма. Алфа-кетоглутератът е допълнителен източник на енергия, а също така има "имунитет" към киселинната среда на стомаха и няма нужда от зареждащ цикъл. 

Препоръчителен прием: 

Тренировки за сила: 

Тренировъчни дни - 1 доза сутрин и 1 доза след тренировка. 

Нетренировъчни дни - 1 доза сутрин и 1 доза между обяд и вечеря. 

Тренировки за издръжливост: 

Тренировъчни дни - Половин доза сутрин и половин доза след тренировка. 

Нетренировъчен ден - Половин доза сутрин и Половин доза между обяд и вечеря. 


Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
52.00лв
48.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: F2

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!