Menu
Your Cart

EXTRIFIT Crea Ethyl Ester - 250 caps

EXTRIFIT Crea Ethyl Ester - 250 caps
EXTRIFIT Crea Ethyl Ester - 250 caps
ТОП МАРКА
EXTRIFIT Crea Ethyl Ester - 250 caps
EXTRIFIT Crea Ethyl Ester - 250 caps
EXTRIFIT Crea Ethyl Ester - 250 caps

Информация за EXTRIFIT Crea Ethyl Ester:

Креатинът е един от най-ефективните спортни добавки за увеличаване на мускулната маса и сила. Това се вижда и от новия законодателен акт на ЕС - Регламент (ЕС) № 432/2012 от 16 май 2012 г., съдържащ списък на разрешените здравни претенции - в този списък можете да намерите креатин. Това означава, че ЕС счита, че ефектът му е научно доказан. Съгласно този регламент се доказва, че креатинът увеличава физическите показатели при краткотрайни тренировки с висока интензивност, каквито обикновено са тренировките за бодибилдъри или такива които се занимават с фитнес на професионално ниво.

Описание на продукта:

Ефектът на креатина е много важен както за увеличаване на мускулната маса така и за увеличаване на силата и постигане на по-високи резултати.

Креатинът е естествено вещество, което се среща в човешкото тяло. Той не е пристрастяващ и не е токсичен дори при приема на по-високи дози. Излишъкът от креатин се отделя от организма в урината като креатинин.

Креатинът се съдържа в спортните добавки под няколко форми. Една от модерните форми на креатин е креатин етил естер или накратко казано - CEE. Ако се опитвате да постигнете по-високи резултати то несъмнено този продукт ще ви е от голяма необходимост.

CEE съдържа креатин етил естер НСL. Естерите са органични съединения, които се появяват в процес на естерификация - това е реакция на карбоксилна киселина с алкохоли. Етилестерът на етилацетат е типичен с повишените положителни свойства на креатин монохидрата и елиминирането на отрицателните му свойства. Научните изследвания потвърждават ефективността на този продукт, както и това че е с минимални странични ефекти! Този продукт на нашата компания е предназначен за спортисти, опитващи се да достигнат лимита на своите възможности, както и да натрупат желаната от тях мускулна маса. Опитайте и вие и ще разберете!

Препоръчителна употреба:

  • В тренировъчен ден се приемат 3 - 6 капсули 30 - 60 минути преди тренировка
  • В нетренировъчен ден се приемат 3 - 6 капсули преди лягане
  • Използвайте този продукт с много вода

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
42.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: EX1
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!