EXTRIFIT BeefMass - 1500 гр
-25%

EXTRIFIT BeefMass - 1500 гр

Марка: EXTRIFIT SPORTS NUTRITION
Код на продукта: EX40
Наличност: В наличност
Промо:31.88лв
Стара цена:42.50лв
Спестяваш:10.62лв

Налични опции

-+

Безплатна доставка не се отнася за продукти с 25% или по-висока отстъпка!!!

EXTRIFIT BEEFMASS® - 1500 гр

Информация за продукта:

Маркираният протеинов изолат HydroBEEF® (хидролизирани пептиди от говеждо месо) с 97% съдържание на протеини от говеждо месо е основа на нашия гейнер BeefMass®. Добавихмевисококачествена карбонова матрица за максимален растеж на мускулната маса и увеличаване на издръжливоста. BeefMass® е нов гейнер, съдържащ хидролизиран изолат на говеждо месо с почти нулево съдържание на мазнини и захар. Белтъчният протеинов изолат HydroBEEF® е един от най-добрите протеинови източници. Приемът на протеини от говеждо месо при силовите атлети е с дълга традиция. BeefMass® е предназначен за всеки, който иска да увеличи мускулната маса, силата и резултатите си в залата.

Описание на продукта:

Въглехидратната част на BeefMass® е съставена от три въглехидрата с повишено освобождаване на глюкозни единици: умерено бърз малтодекстрин, бързо декстроза и бавна PalatinoseTM (изомалтулоза), въглехидрати с нисък гликемичен индекс. Използването на протеини, съдържащи се в BeefMass®подобрихме с естествени ензими бромелаин и папаин в шоколадов аромат и 7 ензима в аромат на ванилов карамел. И двата вида имат много добър вкус, а също така се усвояват много добре от организма.

Начин на приготвяне:

Смесете една мерителна лъжица (45гр) в 250-300 мл вода или мляко

Съставки:

малтодекстрин, Hydrobeef® - хидролизиран протеинов изолат (хидролизиран пептид), декстроза, Palatinose ™ (изомалтулоза), комплекс от 7 ензима: папаин, алфа-амилаза, бромелаин, лактаза, целулаза, неутрална протеаза, липаза.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър
<p><img src="https://bestpower.bg/image/catalog/EXTRIFIT/BeefMAss-Value.jpg" style="width: 496px;"><br></p>

© Bestpower.BG 2017 - Всички права запазени