Menu
Your Cart

EXTRIFIT BeefMass - 1500 gr

EXTRIFIT BeefMass - 1500 gr
EXTRIFIT BeefMass - 1500 gr
ТОП МАРКА
EXTRIFIT BeefMass - 1500 gr
EXTRIFIT BeefMass - 1500 gr
EXTRIFIT BeefMass - 1500 gr

Информация за продукта:

Маркираният протеинов изолат HydroBEEF (хидролизирани пептиди от говеждо месо) с 97% съдържание на протеини от говеждо месо е основа на нашия гейнер BeefMass. Добавихме висококачествена карбонова матрица за максимален растеж на мускулната маса и увеличаване на издръжливоста. BeefMass е нов гейнер, съдържащ хидролизиран изолат на говеждо месо с почти нулево съдържание на мазнини и захар. Протеиновият изолат HydroBEEF® е един от най-добрите протеинови източници. Приемът на протеини от говеждо месо при силовите атлети е с дълга традиция. BeefMass е предназначен за всеки, който иска да увеличи мускулната маса, силата и резултатите си в залата.

Описание на Extrifit BeefMass:

Въглехидратната част на BeefMass е съставена от три въглехидрата с повишено освобождаване на глюкозни единици: умерено бърз малтодекстрин, бързо декстроза и бавна PalatinoseTM (изомалтулоза), въглехидрати с нисък гликемичен индекс. Използването на протеини, съдържащи се в BeefMass подобрихме с естествени ензими бромелаин и папаин в шоколадов аромат и 7 ензима в аромат на ванилов карамел. И двата вида имат много добър вкус, а също така се усвояват много добре от организма.

Какво са Говежди пептиди?

Пептидите са къси поредици от аминокиселини, обикновено включващи 2-50 аминокиселини. Аминокиселините също са градивните елементи на протеините, но протеините съдържат повече. Пептидите може да са по-лесни за усвояване от тялото от протеините, защото са по-малки и по-разградени от протеините. Те могат по-лесно да проникнат през кожата и червата, което им помага да влязат по-бързо в кръвния поток. Пептидите в добавките идват от растителни или животински източници на протеин, включително: яйца, мляко, месо, риба, боб и леща. 

Телешкият пептид има доказани свойства, които спомагат главно за покачването на мускулна маса и сила.

Положителни ефекти от Beef Peptides:

  • понижаване на високото кръвно налягане
  • убиват микробите
  • намаляване на възпалението
  • предотвратяване образуването на кръвни съсиреци
  • подобряване на имунната функция
  • действат като антиоксиданти
  • заздравява костите
  • Спомага увеличаването на силата и покачването на мускулната маса

Странични ефекти

За здрави хора е малко вероятно телешките пептидните добавки да причинят сериозни странични ефекти, тъй като са подобни на пептидите, присъстващи в ежедневните храни.

Начин на приготвяне:

Смесете една мерителна лъжица (45гр) в 250-300 мл вода или мляко

Съставки:

малтодекстрин, Hydrobeef - хидролизиран протеинов изолат (хидролизиран пептид), декстроза, Palatinose ™ (изомалтулоза), комплекс от 7 ензима: папаин, алфа-амилаза, бромелаин, лактаза, целулаза, неутрална протеаза, липаза.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
45.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: EX40

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!