Menu
Your Cart

WEIDER Mega Mass 4000 - 7000 gr

WEIDER Mega Mass 4000 - 7000 gr
WEIDER Mega Mass 4000 - 7000 gr
Гореща Оферта -20 %
WEIDER Mega Mass 4000 - 7000 gr
WEIDER Mega Mass 4000 - 7000 gr
WEIDER Mega Mass 4000 - 7000 gr

Безплатната доставка не важи за продукти с 25% или повече отстъпка !!!

Описание на WEIDER Mega Mass 4000

WEIDER Mega Mass 4000 с допълнително добавен 3000 мг, КРЕАТИН Монохидрат на доза.

Подобрена аминокиселинна структура!

Въглехидратно-протеинов микс за получаване на висококалорични шейкове, и подхранване на организма с така нужните му белтъчини, въглехидрати, креатин, витамини и минерали.Съдържанието на захар е драстично намалено - изключителната смес от въглехидрати се прави от царевичен малтодекстрин, натурално пшеничено нишесте, пълномаслено брашно и натурално картофено нишесте. Mega Mass® 4000 съдържа отлична протеинова матрица от изолат на млечен протеин, концентрат на суроватъчен протеин и яйчен протеин. Тази комбинация е идеална за максимално увеличаване на мускулната маса. 3,4 g Creapure®, витамини и минерали са добавени за прецизиране на формулата.

Когато става дума за покачване на мускулна маса, калорийният излишък е от голямо значение. Освен чрез храната, която ядем, можем да си набавим необходимите калории чрез т.нар. мас гейнъри.Понякога обаче се случва дори при богата диета да имате проблем с попълването на калорийния прием.

Особено в случаите, когато метаболизмът ви е много бърз и големите порции храна могат да бъдат предизвикателство за вас. Това е мястото, където трябва в играта трябва да се включи интелигентното използване на хранителни добавки и в този случай качественият гейнър ще свърши най-добра работа.

Тренировъчна фаза:

Изграждане на маса при начинаещите бодибилдъри.

Характеристики на продукта:

  • Mega Mass 4000 осигурява калории и хранителни вещества за хората, които не повишават лесно теглото си.
  • Специална въглехидратна матрица за бързо и високо енергийно зареждане. Съдържа високомолекулно нишесте като източник на въглехидрати.
  • Масивно нарастване на мускулатурата
  • Повече от 800 калории на доза
  • Висококачествена протеинова комбинация – основа за мускулите. Три компонентна протеинова матрица от млечен протеин изолат, суроватъчен протеин (изолат) и яйчен протеин
  •  Повишава способността за регенерация след тренировка. Тази специална протеинова матрица дава възможност за изключително високо съдържание на ВСАА  - 23,6гр на 100гр продукт.
  • Бързи ненатоварващи въглехидрати
  • Без желатин и аспартам
В 100 грама прах = 20 грама трикомпонентен протеин + 30 г на порция скорбяла с високо молекулно нишесте

Високомолекулното нишесте /30 гр. за доза/  за разлика орт декстрозата се усвоява по бързо от стомашно чревния тракт, и се абсорбира директно в мускулите. За това този продукт не подува корема.

Препоръчителен прием:  Един шейк /150 гр. в 550 мл. обезмаслено 1,5% мляко/. Подходящото дневно количество шейкове Mega Mass 4000 е индивидуално и затова не може да бъде определено лесно. Пийте до два шейка дневно, дори и в нетренировъяни дни. По принцип телесното тегло не трябва да се повишава с повече от два килограма на месец, защото в противен случай съдържанието на телесни мазнини се повишава прекалено. Ако телесното тегло се повишава, без промяна в талията, вие сте открили правилното количество за себе си.  

Важно !!!  Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
260.00лв
208.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 32615

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!