Menu
Your Cart

WEIDER Cell Max - 1300 gr

WEIDER Cell Max - 1300 gr
WEIDER Cell Max - 1300 gr
НОВО Гореща Оферта ТОП МАРКА -35 %
WEIDER Cell Max - 1300 gr
WEIDER Cell Max - 1300 gr
WEIDER Cell Max - 1300 gr

Безплатната доставка не важи за продукти с 25% или повече отстъпка !!!

Информация за CELL MAX INCREASES

  • Максимално развитие на мускулите
  • За по обемни и изразени мускули
  • Най-пълният комплекс: Креатин, L-глутамин, Витамини и BCAA 

Cell Max съдържа съставки от най-високо качество, за да гарантира, че получавате желани резултати. Уникалната комбинация  е единствена по рода си на пазара: креатин монохидрат (100% Creapure), L-глутамин, витамини и BCAA...всичко в точните количества, за да се постигне бързо усвояване на неговите хранителни вещества и да се даде възможност за тренировка с максимална интензивност.

Съдържание:

Креатин монохидрат: 100% Creapure за гарантиране на високо качество. Съществен в този обем, креатинът увеличава силата чрез повишаване на мускулните ATP резерви. Благодарение на това можете да тренирате с по-голяма интензивност и да постигнете повече мускулна масата, която винаги сте искали.

L-глутамин: Аминокиселина с особено значение за запазване на мускулната маса. Подобрява имунната система, улеснява възстановяването на гликогена след тренировка, повишава клетъчната хидратация и подобрява процеса на възстановяване на мускулите.

Витамини: Cell Max е допълнен с енергизиращ комплекс от витамини, за да гарантира максимална интензивност още от първата тренировка.

BCAA: Аминокиселините с разклонена верига имат основна роля в процесите на мускулна регенерация, но те също действат като енергиен субстрат, ако интензивността на тренировката го изисква. Освен това те предотвратяват загубата на чиста маса по време на интензивни тренировки.

Cell MaxCell Max е от съществено значение за постигане на максимална интензивност от вашата тренировка. Съкращава времето за възстановяване, помага за задръстването на мускулите, поддържа постоянни енергийни нива и осигурява хранителните вещества, от които мускулите ви се нуждаят!

Начин на приемане:

40гр разбърквате във 400мл вода

Разфасовка:

1,3 кг

Вкус:

Син Океан

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
67.50лв
43.87лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 35768
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!