Menu
Your Cart

Z-KONZEPT BCAA + B6 Tabs - 120 tab

Z-KONZEPT BCAA + B6 Tabs - 120 tab
Z-KONZEPT BCAA + B6 Tabs - 120 tab
Z-KONZEPT BCAA + B6 Tabs - 120 tab
Z-KONZEPT BCAA + B6 Tabs - 120 tab
Z-KONZEPT BCAA + B6 Tabs - 120 tab

Информация за продукта:

Z-KONZEPT BCAA + B6 Tabs  предлага незаменими аминокиселини с лесна дозировка на таблетки. Аминокиселините са основните градивни елементи на протеините. Хората които се занимават със спорт се нуждаят от по – големи количества на протеин и аминокиселини.

Преди всичко BCAA (аминокиселини с разклонена верига) са от съществено значение за хората те са незаменими, което означава, че трябва да бъдат приети чрез храненето и не могат да бъдат произведени в тялото. За разлика от всички други аминокиселини BCAA се метаболизират директно а не индиректно през черния дроб. Това означава че те отиват право в мускулните клетки. Освен това BCAA представляват най големия размер аминокиселини в мускулната тъкан.

Два важни аспекта за спортистите

От BCAA метаболизма  получава глюкоза, което е много важно по време на интензивни тренировки или ниско -въглехидратна диета,където количеството на глюкоза става ограничено и тогава BCAA – то от мускулната тъкан се използва за получаване на повече глюкоза (глюконеогинеза). Следователно допълнителен прием на BCAA защитава вашите мускули и това се нарича антикатаболен ефект.

BCAA специално L – левцин, задейства процеса на растеж в човешкото тяло, през активирането на важен ензим наречен mThoR. Този ензим е отправна точка за активиране синтеза на протеини. Освен това съответните количества BCAA напират освобождаването на инсулин, който е най – силният анаболен хормон в тялото. Това означава че приемането на BCAA веднага след тренировка ускорява процеса на мускулен растеж. Тези таблетки могат да се разделят на порции и се поглъщат лесно.

Състав:

L-левцин (30,8%), като пълнител целулоза, L-валин (15,4%), L-изолевцин (15,4%), три-калциев фосфат, разделящ агент (магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид ), витамин В6 хидрохлорид. Може да съдържа следи от глутен, лактоза, соя и яйчен албумин.

Препоръчителен прием:

5 таблетки преди и 5 след тренировка с чаша вода. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Да не се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
36.50лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 41321
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!