Menu
Your Cart

Weider Intense Creatine Z – 90 caps

Weider Intense Creatine Z – 90 caps
Weider Intense Creatine Z – 90 caps
НОВО
Weider Intense Creatine Z – 90 caps
Weider Intense Creatine Z – 90 caps
Weider Intense Creatine Z – 90 caps

Информация за Weider Intense Creatine Z

  •  CreaZ® Най-чистата и концентрирана форма на креатин на пазара
  •  AstraGin® Отлично усвояване в организма
  •  Подобрява физическата работоспособност

Креатин (C) е много разпространена добавка сред спортистите. Многобройни изследвания са показали неговия ергогенен ефект чрез увеличаване на резервите на фосфокреатин (PC) в мускулите и следователно, нива на АТФ. ATP е енергийната молекула, която мускулите използват по време на високоинтензивни и краткотрайни усилия. Следователно добавянето на креатин (C) увеличава енергийното снабдяване на мускулите и улеснява ресинтеза на фосфокреатин (PC).

Всичко това води до увеличаване на силата и подобряване на капацитета за възстановяване, които ви позволяват да повишите интензивността на вашите тренировки и да надминавате себе си ден след ден. CreaZ® е съставен от 100% чист креатин, което го прави най-чистият креатинов продукт, наличен в Пазарът. Предлага се в микрофина форма и за разлика от други креатинови продукти, CreaZ® креатин не е свързан с въглехидрати, цитрати или стеарати. Това гарантира 100% чист креатин за мускулите развитие.

CreaZ® позволява по-бързо и по-голямо производство на АТФ, което води до подобрени атлетични постижения

За да създадем ненадмината формула, ние избрахме да добавим AstraGin®, патентован 100% зеленчуково съединение, което подобрява усвояването на много жизненоважни хранителни вещества чрез насърчаване на здрави черва заобикаляща среда. Подкрепен е от множество изследвания, потвърждаващи неговата ефективност. Има множество проучвания, подкрепящи неговата ефективност при увеличаване на усвояването на аминокиселини като креатин с до 33%.

Състав:

 Креатин (CreaZ®), хидроксипропил метилцелулоза (капсула), AstraGin® (Екстракт от корен на Panax notoginseng, екстракт от корен на Astragalus membranaceus). Може да съдържа следи от ракообразни, яйца, риба, соя, мляко, ядки, сулфити, лупина и техни производни.

Препоръка:

 Приемайте по 3 капсули на ден.

Опаковка:

90 капсули, 30 порции.


Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
40.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 333331
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!