Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!! 👌

WEIDER 60% Protein Bar - 45 gr

WEIDER 60% Protein Bar - 45 gr
WEIDER 60% Protein Bar - 45 gr
Не е налично
WEIDER 60% Protein Bar - 45 gr
WEIDER 60% Protein Bar - 45 gr
WEIDER 60% Protein Bar - 45 gr

Информация за продукта

WEIDER 60% Protein Bar – Повече протеин от всякога!

  • Открийте най-вкусният протеин
  • 60% протеин
  • 4 гр BCAA в бар

60% Protein Bar отива стъпка напред и предлага най-доброто протеиново съдържание в бар, до 27 грама протеин в бар. Протеините са есенциални за растежа и поддържането на мускулите. Те са жизненоважни, когато желаете да видите мускулатурата си да се развива, както и когато желаете да се изваете и да изкарате по-добра дефиниция на тялото. Активния начин на живот е станал неразделна част от живота на всеки съвременен човек.

Но за да успяваме да поддържаме фигурата и тонуса на нашето тяло, растежът на мускулите и доброто здраве по време на редовно физическо натоварване изисква правилно хранене. Основният градивен елемент на цялото тяло е протеинът. Протеините, още познати като белтъчини, са в центъра на функционирането на всички живи организми познати на земята. Протеините също са изключително важни за правилното функциониране на организма ни. За разлика от въглехидратите обаче, протеините имат „добра слава“ и всички спортисти, начинаещи или напреднали, знаят, че трябва да наблягат на тях в хранителния си режим.

Протеините имат изграждаща или строителна функция. Те и аминокиселините съдържащи се в тях са материалът, от който се градят тъканите и органите. Протеините спомагат за растежа на мускулите и оформянето на тялото. Освен това те участват в изграждането на редица важни структури, като имунните тела, специфичните гама-глобулини, кръвната плазма, хемоглобина, двигателните белтъци актин и миозин, ензими, хормони и други.

WEIDER 60% Protein Bar Детайли:

Всеки бар в доставя 168 kcal и благодарение на страхотния си хранителен профил с по-малко от 5 грама мазнини и с минималните 0,4 грама захар на бар. Той е идеален за тези които са във фаза на орелефяване или в период за изгаряне на мазнини. Запълнихме всеки бар с 4 грама от разклонени амино киселини – BCAA в съотношение 2:1:1, което е оптималното клинично изследвано съотношение за покачване на мускулна маса. Също така добавихме 2.5 грама L-Глутамин, за да стимулираме след-тренировъчното възстановяване. Да направим още по-перфектна нашата ексклузивна 60% Протеинова формула ние добавихме и 5 мг Цинк, който е есенциален минерал за по-добрата антиоксидантна и хормонална функция на тялото.

Препоръчителен прием:

Можете да я консумирате сутрин, за да увеличите белтъчините в закуската си. Използвайте също между основните хранения, преди да ходите във фитнеса или след тренировка, за да се възстановите по-добре. С нейното вкусно шоколадово покритие и прекрасният ванилово-карамелен вкус, 60 процентният протеинов бар ще се стопи в устата ви. Насладете се на всяка хапка от този сочен протеинов бар, докато покривате белтъчните си нужди.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
5.70лв
  • Stock: Не е налично
  • Model: W04

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!