Menu
Your Cart

WEIDER 32% Whey Wafer - 12 x 35 гр

WEIDER 32% Whey Wafer - 12 x 35 гр
ТОП МАРКА
WEIDER 32% Whey Wafer - 12 x 35 гр

Описание на продукта:

  • Бар с 32% протеин, хрупкава вафла и шоколадово покритие
  • Тренировъчна фаза:
  • Изграждане на мускули
  • Повишаване на силата

WEIDER 32% Whey Wafer с нова визия и по малко захар!

Характеристика на  WEIDER 32% Whey Wafer :

Протеинови бaрове  са лека и вкусна протеинова закуска, която ще е от полза в ежедневието на всеки човек. Те са отличен източник на белтъчини и повечето имат ниско съдържание на въглехидрати, за да са вкусни, но едновременно с това балансирани от гледна точка на хранителната стойност. Освен че ще ви снабдят с необходимата енергия, с високото си количество протеин подпомагат изграждането на мускулна маса и защитата на мускулните тъкани.  

Те и аминокиселините съдържащи се в тях са материалът, от който се изграждат тъканите и органите. Протеините спомагат за растежа на мускулите и оформянето на тялото. Освен това те участват в изграждането на редица важни структури, като имунните тела, специфичните гама-глобулини, кръвната плазма, хемоглобина, двигателните белтъци актин и миозин, ензими, хормони и други.

Източниците на аминокиселини са месото, яйцата и млечните продукти, но дори и с тяхната редовна употреба не се гарантира набавянето на дневния прием на протеини. В този случай протеиновите барове идват на помощ на спортистите.

И ако преди няколко години подобни барове наистина се предлагаха изключително в спортни магазини, сега те лесно могат да бъдат намерени по рафтовете на съвременните супермаркети. И всичко това, защото не само спортистите, но и обикновените обитатели обичат да ги угощават – това важи особено за привържениците на правилното хранене и здравословния начин на живот.

Препоръка:

Насладете се на една тунквана вафла всеки ден, като награда за вашата трудна тренировка или като лека закуска между храненията.

Информация:

32 процентната вафла съдържа висококачествен суроватъчен протеин. Съдържанието на 180 ккал на бар го прави ефективен за попълване на хранителни вещества след тренировка.

Специално свойство:

Страхотен, лек вкус. В 32% суроватъчната-вафла се съчетават висококачествен протеин и нежно топящ се шоколад.


Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
42.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 32107

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!