Menu
Your Cart

Olimp Pro Whey Shake - 700 gr

Olimp Pro Whey Shake - 700 gr
Olimp Pro Whey Shake - 700 gr
Olimp Pro Whey Shake - 700 gr
Olimp Pro Whey Shake - 700 gr
Olimp Pro Whey Shake - 700 gr

Информация за продукта

PRO WHEY SHAKE е комплекс от най-висококачествени източници на протеини!

Количеството протеин, необходимо за активно спортуващи хора е много по-голямо в сравнение с количеството, необходимо за хората, които не спортуват активно. Поради тази причина съставът на PRO WHEY SHAKE е създаден на базата на източници на протеини с най-висока биологична чистота като суроватъчен протеин изолат (WPI), суроватъчен протеин хидролизат (WPH), суроватъчен протеин концентрат (WPC). Тези източници на протеин са основните съставки на PRO WHEY SHAKE и имат високо съдържание на аминокиселини с разклонена верига (BCAA) и серни аминокиселини, включително цистеин.

За PRO WHEY SHAKE е важно да се знае че е базиран на оптималното абсорбиране на аминокиселини.

Само с една доза от PRO WHEY SHAKE нивата на аминокиселини в кръвта се увеличава само 15 минути след приема и запазва тези нива за следващите 2 часа. Този ефект се постига благодарение на уникалното съотношение между трите източника на протеин Изолат, Хидролизат Концентрат, открито от експертите на Olimp Labs.

Освен това PRO WHEY SHAKE съдържа допълнителна доза таурин. Редица изследвания са доказали, че приема на аминокиселини води до увеличено окисляване на мазнините по време на максимални усилия и осигурява на тренираните атлети повече издържливост и енергия. Освен това тауринът увеличава пропускливостта на клетъчните мембрани, подсилва тяхната защита като проявява силни антиоксидантни свойства.

Приемът на PRO WHEY SHAKE осигурява наличието на оптимална анаболна и антикатаболна среда по време на тренировка и преди лягане. Този продукт засилва активирането на енергийните запаси в масната тъкан, следователно предпазва мускулните протеини от изразходване. Трябва да споменем и че протеиновите компоненти в на PRO WHEY SHAKE са ключови елементи, отговорни за увеличаването на енергийните разходи  и като резултат увеличават нуждата от енергия с д о 20-35%.

Препоръчителен прием:

Приемайте по 1-3 дози на ден – между храненията, след тренировка,и преди лягане. Разтворете една доза  (35 гр = 1 мерителна лъжица) в 200 мл вода. Консумирайте веднага след като разтворите пудрата във вода. Не превишавайте препоръчителната дневна доза!

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
52.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: Ol123

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!