Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!!

Olimp BCAA 4000 Extreme shot - 60 мл

Olimp BCAA  4000 Extreme shot - 60 мл
Не е налично
Olimp BCAA 4000 Extreme shot - 60 мл

BCAA 4000 EXTREME shot ефективен и бърз начин за прием на верижно разклонени аминокиселини.

Oписание:

  • BCAA 4000 EXTREME shot е с приложената за първи път NITROLOADER SystemTM - формула, която повишава ефективността на усвояване на аминокиселините. Така използването на разклонено верижните аминокиселини (L-левцин, L-валин и L-изолевцин) става доста по ефективно.
  • ВСАА, или разклонено верижните аминокиселини (L-левцин, L-изолевцин и L-валин), играят ключова роля в развитието на скелетната мускулатура, като представляват около 40% от свободните аминокиселини в кръвната плазма, и 35% от всички основни аминокиселини в мускулните протеини.Те играят важна роля в предотвратяването на умората. Проучванията показват, че количеството на серотонин в мозъка (отговорен за чувството на умора) се увеличава с продължителността или интензивността на физически упражнения. 
  • Антикатаболното действие на  BCAA 4000 EXTREME shot® е подсилено с висока доза от L-глутамин, което допълнително засилва запазващия мускулите ефект.
  • Този продукт се предлага като течност, което спомага, компонентите му да се абсорбират веднага, тъй като не трябва да се подлагат на процесите на храносмилане. 
  • Лесен за носене и в удобна ампула, можете да го използвате по всяко време и на всяко място, не е нужно да се поглъщат много капсули или таблетки, винаги можете да бъдете сигурни в свежестта на продукта (1 ампула = 1 доза).
  • Фармацевтичното качеството на аминокиселините, използвани в производството, използването само на свободни форми, а не често използваните филтрати на хидролизат, замърсени с други аминокиселини дават незабавен ефект, гарантиран от течната форма и оптималното съотношение на L-левцин: L валин: L-изолевцин = 2: 1: 1.
  • Най-високата досега концентрация на пазара на 1 мл течност BCAA, както и пълната разтворимост дават по-добра усвояемост, без натоварване за храносмилателния тракт, прекрасен вкус, който не оставя усещането за жажда или сухота в устата.

Предназначение:

За физически активни хора; преди, по време и след тренировка с цел придобиване и запазване на мускулна маса.

Начин на употреба:

1 ампула (60 мл) 1-2 пъти дневно - преди закуска и преди тренировка. Разклатете добре поне 5 минути преди употреба.


Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
4.00лв
  • Stock: Не е налично
  • Model: Ol129

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!