Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!!

Joe Weider Victory Total Recovery - 750 gr

Joe Weider Victory Total Recovery - 750 gr
НОВО
Joe Weider Victory Total Recovery - 750 gr

Total Recovery - За максимално възстановяване!

Total Recovery добавка, специално създадена за всеки спортист на който се налага да съкрати до максимум времето за възстановяване след интензивни тренировки. Всеки един от неговите компоненти е избран и научно тестван, за да се постигне максимално възстановяване и по този начин да се подобри ефективността от ежедневните тренировки.

Неговият състав включва:

  • Оптимален белтъчно  - въглехидратен комплекс: В перфектна комбинация от декстроза, суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин хидролизат в максимална степен се абсорбират от мускулатурата, така че тези хранителни вещества, да достигне клетките на тялото бързо и допринесат за незабавното възстановяване.
  • Глутамин пептиди и L-глутамин: Тази незаменима аминокиселина спомага за бързото възстановяване на мускулите. Също така подобрява функционирането на имунната система и намалява "Синдром на претренираност" (OTS).
  • Верижно разклонени амино киселини (BCAAs): Това са аминокиселини, които трябва да бъдат приемани като част от диетата на дадено лице или чрез подходяща добавка. Те са от съществено значение за мускулния растеж и възстановяване. Те също така понижават  чувството на умора, причинени от дисбаланса между концентрацията на BCAAs и триптофан.

Електролити: При спортовете за издръжливост, възстановяването на електролитния баланс в клетките е от съществено значение за добрата  мускулна активност.

Витамини: Те са необходими за добро възстановяване, особено антиоксидантите с цел избягване на оксидативния стрес при продължително физическо натоварване.

За да се гарантира максимално възстановяване и свеждане до минимум на увреждането на мускулите, вземете една порция веднага след тренировка.

Важно !!!  Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
42.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 50091

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!