Menu
Your Cart

FA Nutrition Carborade - 1000 gr

FA Nutrition Carborade - 1000 gr
FA Nutrition Carborade - 1000 gr
САМО ОНЛАЙН
FA Nutrition Carborade - 1000 gr
FA Nutrition Carborade - 1000 gr
FA Nutrition Carborade - 1000 gr

Действие и ефекти

Carborade е пълна, бързоусвоима формула въз основа на малтодекстрин, глюкоза, фруктоза и електролити.

Основната цел на FA Nutrition Carborade напитката е да осигури гориво за мускулите по време на енергични упражнения. A също цел на употребата на енергийната напитка е да се помогне за зареждането на мускулите след тренировка, когато не е възможно да се консумират достатъчно въглехидрати под формата на храна или закуски.

Всички това, можете да постигнете с помощта на Carborade, тъй като продуктът съдържа комбинация от бързо разграждащи се прости захари и по-бавно освобождаващи се дълговерижни такива. Така се осигурява бързо действие, но при постепенно нарастване на кръвната захар, което от своя страна спомага за запазването на горива за мускулите.

Глюкоза и фруктоза като прости захари са лесно и бързо абсорбиращи се в кръвния поток и са идеални за бързо транспортиране в работещите мускули и максимално усвояване на въглехидратите в тях.

Малтодекстрин е от една страна лесно абсорбираща се захар, но от друга страна осигурява нежно и по-трайно повишаване на кръвната захар. Освен това, малтодекстринът не натоварва хранисмилателната система и преминава изключително бързо през тънките черва.

Carborade е и електролитна хранителна добавка и доставя на уморените мускулни клетки електролитни минерали като натрий, калий, калций, магнезий и хлорид. Електролитното попълване е много важно, особено при продължително трениране, когато могат да възникнат значителни минерални загуби. Електролитите са важни за мускулните съкращения и предаване на нервни импулси през мускулните влакна. Това оптимизира мускулната функция и умората.

Ефекти и предимства:

  • Повишава издръжливостта, общата работоспособност и ускорява възстановителните процеси в организма
  • Забавя настъпването на мускулната умора
  • Понижава до минимум възможността от появата на крампи
  • Запълва мускулите с глюкоген
  • Не води до натрупване на мазнини
  • Подходящ за всякакви спортове с дълго натоварване

Препоръчителен прием:

Разтворете 25 гр. в 300 мл. вода и изпийте преди тренировка. При продължителна работа, може да се приема и по време и след тренировката.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
20.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: F47

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!