Menu
Your Cart

EXTRIFIT High Whey 80 - 2270 gr

EXTRIFIT High Whey 80 - 2270 gr
EXTRIFIT High Whey 80 - 2270 gr
Гореща Оферта ТОП МАРКА -25 %
EXTRIFIT High Whey 80 - 2270 gr
EXTRIFIT High Whey 80 - 2270 gr
EXTRIFIT High Whey 80 - 2270 gr

Безплатната доставка не важи за продукти с 25% или повече отстъпка !!!

Информация за продукта:

High Whey 80 е изцяло нов продукт от компанията Extrifit! Ние сме специализирани в производството на протеини и гейнъри, като постоянно се опитваме да се развиваме и да използваме по-добри и съвременни съставки. High Whey 80 е най-висококачественият 100% CFM суроватъчен протеинов концентрат и CFM суроватъчен протеин изолат за растеж на мускулната маса. High Whey 80 е висококачествен протеинов продукт, съдържащ 80% концентрат от минерална суроватка (80% концентрат) и 90% изолат CFM (получен чрез кръстосан поток с микрофилтрация - CFM метод). High Whey 80 е комбинация от два изключително качествени източника на суроватъчен протеин, които поддържат всички естествени протеинови фракции (бета-лактоглобулин, алфа-лакталбумин, гликоакропептиди, имуноглобулин G, говежди серумен албумин, лактоферин).

Комбинацията от тези два протеинови източника има редица предимствата - невероятен вкус, отлична консистенция, много добра смилаемост и всичко това за изгодната цена! Протеините, съдържащи се в High Whey 80, се допълват с ензими папаин и Tolerase ™ (рН стабилна лактаза). Приемането на този висококачествен протеин може да увеличи растежа на мускулната маса и да предотврати опасността от мускулен катаболизъм.

Ефекти и предимства:

  • Създаден да увеличи мускулната маса
  • Комбинация от два изключително висококачествени протеинови източника
  • 12 различни и неповторими вкуса
  • Без абсолютно никакви химически оцветители
  • Предназначен да увеличи качествената мускулна маса и да я задържи
  • Лесно разтворим без да се образуват бучки
  • Съдържание на протеин 73% - 76% (в зависимост от вкуса)

Начин на приемане:

Зависи от физическата активност, спортната дейност и диетата. Препоръчваме разделянето на дневната доза (2-6 лъжици) на две или три порции и консумирането им като лека закуска, между храненията или след тренировката. Смесва се 1 лъжичка (30 г) със 150-200 мл вода или обезмаслено мляко.

Разфасовка:

2270 гр

Забележка:

Да се съхранява на хладно, сухо място под 25 ° C. След отваряне, консумирайте в рамките на 6 месеца. Не излагайте на пряка слънчева светлина. Не съдържа допингови вещества. Не е предназначен за деца, бременни или кърмещи жени. Производителят не носи отговорност за щети, причинени от неправилна употреба или съхранение. Съдържание на алерген: млечен протеин, включващ лактоза, соя.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
157.00лв
117.75лв
  • Stock: In Stock
  • Model: EX14

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!