Menu
Your Cart

AMIX Creatine Monohydrate - 220 капс

AMIX Creatine Monohydrate - 220 капс
Не е налично
AMIX Creatine Monohydrate - 220 капс

Информация за продукта:

Това е най-широко разпространената и ефективна спортна добавка за покачване на мускулна маса и сила. Тази чиста форма на креатин монохидрат ви доставя значително увеличаване на силата по време на тренировка, следователно с това увеличава и масата на мускулите по възможно най-бързия начин. АТФ или известен още като Аденозин Трифосфат изчерпва запасите си по време на тренировка, като при силови и скоростни движения се включва най-бързата енергийна система, която ресинтезира АТФ. Чрез приемането на креатин монохидрат значително ще повишите запасите си от креатин в мускулите което неминуемо ще доведе до повишаване на силата и издръжливостта.Подходящ както за култористи и щангисти, така и за силови атлети и подрастващи фитнес любители, които целят изграждане на чиста мускулна маса.

AMIX Creatine Monohydrate съдържа 100% чист, фин, микронизиран и тестван креатин монохидрат. За максимален мускулен растеж и увеличаване на силата е важно по време на добавки да се пие голямо количество течност (вода). Това ще гарантира достатъчно мускулна хидратация, следователно хидратиращ ефект.

Ползи

  • Изгражда чиста мускулна маса и стимулира мускулния растеж
  • Повишава силата и издръжливостта
  • Увеличава обема на мускулните клетки
  • Ускорява въстановяването
  • Попълва изразходваните липси на креатин в мускулите
  • Научо тестван

Препоръчителна употреба: 

Приемайте по 6 капсули дневно около 30-60 минути преди физическо натоварване с обилно количество вода. Атлетите използващи креатин монохидрат трябва да консумират достатъчно количество вода за постигане на максимална хидратация и повишаване на метаболитните функции.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
33.00лв
  • Stock: Не е налично
  • Model: 12336
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!