Menu
Your Cart

EXTRIFIT Micelar Casein - 2000 gr

EXTRIFIT Micelar Casein - 2000 gr
EXTRIFIT Micelar Casein - 2000 gr
Гореща Оферта ТОП МАРКА -35 %
EXTRIFIT Micelar Casein - 2000 gr
EXTRIFIT Micelar Casein - 2000 gr
EXTRIFIT Micelar Casein - 2000 gr

Безплатната доставка не важи за продукти с 25% или повече отстъпка !!!

Информация за продукта:

ЕXTRIFIT Micelar Casein съдържа мицеларен казеин с подсладител от растението Стевия и седем добавени храносмилателни ензими за перфектното усвояване на протеина. Micelar Casein е висококачествен протеинов източник с освобождаване на аминокиселини в дълъг период от време. Той е годен за консумация, когато не можете да ядете за по-дълъг период от време, например в училище, по време на изпити, в движение и преди всичко преди лягане.

Ето защо този протеин се нарича още "нощен протеин". Аминокиселините постепенно се освобождават по време на сън и така непрекъснато доставят на мускулите храна през нощта. Приемането на този висококачествен протеин може да увеличи растежа на мускулната маса и да предотврати опасността от мускулен катаболизъм. Хранителна добавка - за здрави, физически активни хора и спортисти.

Какво е Мицеларен Казеин ?

Казеина е сборно наименование за няколко вида млечни протеини, които се съдържат в млякото. Казеинът съдържа четири вида протеини αs1-казеин, αs2-казеин, β-казеин и κ-казеин. При подквасване, обвивката от κ-казеин се разгражда от съответните ензими, вследствие на което казеиновите мицели се свързват помежду си и преминават в състояние на по-рехав (кисело мляко) или твърд (сирене) гел. 

 Около 80% от белтъчините в прясното мляко са казеинов и само 20% са суроватъчен протеин. Това означава, че в 1 литър прясно мляко, което съдържа 30 грама белтъчини общо, има 24 грама казеин. Приблизително толкова има и в доза казеинов протеин, но протеина на прах ще спести доста приема на лактоза (около 50 грама за литър мляко) и мазнини.

Препоръчителна употреба и начин на приемане:

  • Препоръчваме разделянето на дневната доза (2-6 мерителни лъжици) на две порции
  • Консумирайте този продукт като сутрешна закуска и вечер преди лягане
  • Смесвайте 1 лъжичка (30 гр) с 200 мл вода или обезмаслено мляко

Вкусове:

Шоколад, Ванилия

Съставки: мицеларен казеин (прави 100% протеиново съдържание), комплекс от 7 ензима: папаин, алфа-амилаза, бромелаин, лактаза, целулаза, неутрална протеаза, липаза


Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
151.00лв
98.15лв
  • Stock: In Stock
  • Model: EX46

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!