Menu
Your Cart

EXTRIFIT Enzy 7 ! Digestive Enzymes - 90 caps

EXTRIFIT Enzy 7 ! Digestive Enzymes - 90 caps
EXTRIFIT Enzy 7 ! Digestive Enzymes - 90 caps
ТОП МАРКА
EXTRIFIT Enzy 7 ! Digestive Enzymes - 90 caps
EXTRIFIT Enzy 7 ! Digestive Enzymes - 90 caps
EXTRIFIT Enzy 7 ! Digestive Enzymes - 90 caps

Информация за продукта:

Страхотният помощник за перфектно усвояване на всички хранителни вещества! Протеини, въглехидрати и мазнини! Enzy 7! Digestive Enzymes е абсолютно уникален и най-ефективният такъв продукт!  Този продукт ще премахне всичките ви трудности при храносмилането!

Продуктът Enzy 7! съдържа комплекс от седем храносмилателни ензима за по-добро усвояване на протеини, въглехидрати и мазнини. Съдържа ензими папаин, алфа амилаза (Aspergillus oryzae), бромелаин, лактаза (Aspergillus oryzae), целулаза (Trichoderma reesei), неутрална протеаза (Bacillus licheniformis) и липаза (Aspergillus aryzae).

Предназначен е за лица с нарушено храносмилане, причинено от по-ниско производство на ензими в храносмилателния канал. Това причинява неприятни затруднения при храносмилането и в резултат на това също се влошава използването на хранителни вещества от храната. Причините за производството на по-ниски ензими могат да бъдат различни, затова препоръчваме за всеки случай да се консултирате със специалист преди да започнете да приемате нашия продукт.

Нарушеното храносмилане, причинено от лоша ензимна функция може да влоши спортните постижения и възстановяването при спортистите.

Хора занимаващи се активно със спорт непременно трябва да снабдяват телата си с достатъчно необходими хранителни вещества! Така че, хората с по-ниско производство на ензими, могат да използват нашия продукт Enzy 7!  за да се разреши този проблем.

Подходящо е продуктът да се използва преди консумация на по-големи количества храна, съдържаща комбинация от протеини, въглехидрати и мазнини. Enzy 7! може да ви помогне с храносмилането на много сложни комбинирани ястия, като патица, шницел с картофена салата, хляб с масло и т.н.

Начин на употреба:

Приемайте по 1 капсула преди всяко хранене или по време на хранене. Максимална дневна доза 3 капсули.

Съставки:

папаин, алфа амилаза (Aspergillus oryzae), бромелаин, лактаза (Aspergillus oryzae), целулаза (Trichoderma reesei), неутрална протеаза (Bacillus licheniformis), липаза (Aspergillus aryzae)

Разфасовка:

Една опаковка съдържа 90 капсули

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
28.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: EX45
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!