Menu
Your Cart

Joe Weider Victory Salt Caps - 90 caps

Joe Weider Victory Salt Caps - 90 caps
ТОП МАРКА
Joe Weider Victory Salt Caps - 90 caps

Описание на продукта:

ЗАЩО SALT CAPS ? Заради уникалната си формула съдържаща  всички съставки, които спомагат за поддържане на електролитния баланс. 

Съдържание:

 • Натрий:първия от трите минерала, наречени електролити. Счита за най- важния, и е от съществено значение за поддържане на хидратация в спорта за способноста  да задържа вода в клетките. Той подпомага  правилното функциониране на мускулите.
 • Калий е вторият от трите минерала, наречени електролити. Той работи на вътреклетъчното ниво и  допринася за киселинно-алкалния баланс , мускулната контракция и нервно-мускулната дейност. Улеснява задържането на вода в пространствата между клетките.
 • Хлор : трета от трите минерала, наречени електролити. От съществено значение е да се поддържа водния баланс , тъй като е този, който улеснява усвояването на течностите. Необходим е за поддържане на правилното храносмилане от стомашните сокове.
 • Калций: Участва в енергийния метаболизъм, мускулна контракция, нервно-мускулната дейност, нервни импулси и съсирването на кръвта.
 • Желязо: То е част от червените кръвни клетки и централен атом на хемоглобина, така че е от съществено значение за транспорта на кислород.
 • Магнезият участва в различни процеси, свързани с освобождаването на енергия, (оксидативния метаболизъм на глюкозата) в синтеза на протеини, невромускулната трансмисия, електролитния баланс и допринася за намаляване на умората.
 • Йод : играе важна роля в освобождаването на енергия, в производството на хормони от щитовидната жлеза и нервно познавателната функция.
 • Мед: Косвено важно в пренаса на кислород, който участва в метаболизма на желязото. В допълнение, той се намесва в костната минерализация, в поддържането на колаген, в оксидативния метаболизъм на глюкоза и като част от супероксид дисмутаза, и е мощен антиоксидант.
 • Манган от значение за тъканите богати на митохондрии (мозък, черен дроб, панкреас, бъбреци) и, следователно, за енергийния метаболизъм.
 • Селенът е мощен антиоксидант, като част от глутатион пероксидаза. Също така участва в метаболизма на хормони на щитовидната жлеза.
 • тиамин или витамин В1: от съществено значение за метаболизма на въглехидратите за производство на енергия, например в цикъла на Кребс. Може да подобри анаеробни праг и така спомага за  намаляване на умората.
 • Витамин D увеличава усвояването на калций и фосфор и участва в растежа и минерализацията на костите, мускулната функция и имунната система.

SALT CAPS  на Victory Endurance осигурява най-пълно зареждане с  електролити, минерали и витамини за поддържане на ефективността от тренировките.

Препоръчителен прием:

Вземете по една капсула на всеки един час интензивна тренировка, със 150 – 200 мл. вода или ISO Energy.

Ако по време на физическа активност, като приемате Iso-Energy и / или Victory Endurance гелове: 1 капсула на всеки 90 минути (1,5 часа) на интензивни упражнения.

Ако само приемате вода и / или малко количество Iso-Energy: 1 капсула на всеки 30 или 45 минути интензивни упражнения.

Също така трябва да се вземат предвид различните условия на околната среда на топлина, влажност, време на годината, и т.н. за промяна на тези препоръки.

Важно !!!  Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
22.00лв
 • Stock: In Stock
 • Model: 50521
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!