Z-KONZEPT BCAA Instant Drink - 500 гр
-25%

Z-KONZEPT BCAA Instant Drink - 500 гр

Марка: Z-KONZEPT
Код на продукта: 41345
Наличност: В наличност
Промо:43.50лв
Стара цена:58.00лв
Спестяваш:14.50лв

Налични опции

-+

Безплатната доставка не се отнася за продукти с -25% или повече отстъпка!!!

Информация за продукта:

100% BCAA Instant Powder предлага незаменими аминокиселини като лесен за използване прах. Аминокиселините са основните градивни елементи на белтъчините. Хората, които се занимават със спорт се нуждаят от по – големи количества протеин и аминокиселини.

Детайли за продукта:

Преди всичко BCAA( аминокиселини с разклонена верига) са есенциални за хората, което означава, че те трябва да се приемат с храната и не могат да бъдат създадени от тялото. За разлика от други аминокиселини BCAA се метаболизират директно, а не индиректно през черния дроб. Това означава, че те отиват право в мускулните клетки. Освен това BCAA представляват най – голям размер на аминокиселини в мускулната тъкан.

Два основни аспекта са важни са спортистите:

  1. От BCAA метаболизма може да произведе глюкоза това е много важно по време на високо интензивни тренировки или по време на нисковъглехидратна диета, където наличието на глюкоза може да бъде ограничено и тогава BCAA от мускулната тъкан ще се използва за получаване на повече глюкоза (глюконеогенеза). Следователно допълнителен прием на BCAA ще защити вашите мускули и това се нарича антикатаболен ефект.
  2. BCAA специално L – левцин, задейства процеса на растеж в човешкото тяло, през активирането на важен ензим наречен mThoR. Този ензим е отправна точка за активиране синтеза на протеини. Освен това съответните количества BCAA напират освобождаването на инсулин, който е най – силният анаболен хормон в тялото. Това означава че приемането на BCAA веднага след тренировка ускорява процеса на мускулен растеж. Ние ви предлагаме BCAA като чист инстантен прах, който може да бъде добавен към всяко хранене или добавка.

Състав:

L-левцин (30%), L-изолевцин (15%), L-валин (15%), емулгатор (соев лецитин). Съдържа соя. Може да съдържа следи от глутен, лактоза и яйчен протеин.

Bestpower.BG препоръчва:  

Разбийте 1 доза 10 грама в чаша вода, сок или добавена към храната. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не използвайте като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Дръжте далеч от деца.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

Стойност:

100 грама

 10 грама

Енергия

1690,0 KJ

398,0 kcal

101,40 KJ

23,90 kcal

Мазнини

от които наситени

<0,1гр

<0,1гр

<0.1 гр

<0,1 гр

Въглехидрати

от които захар

<0,1гр

<0,1гр

<0,1 гр

<0,1гр

Протеин

60,0 гр

5,90 гр

Сол

<0,07гр

<0,01гр

BCAA*

От които L - левцин

От които L - изолевцин

От които L - валин

60 гр

30 гр

15 гр

15 гр

6.0 гр

3.0 гр

1.5 гр

1.5 гр

BCAA* (аминокиселини с разклонена верига L – левцин, L – изолевцин, L - валин

Свързани продукти

© Bestpower.BG 2017 - Всички права запазени