Menu
Your Cart

Z-KONZEPT BCAA Instant Drink - 500 gr

Z-KONZEPT BCAA Instant Drink - 500 gr
Z-KONZEPT BCAA Instant Drink - 500 gr
Z-KONZEPT BCAA Instant Drink - 500 gr
Z-KONZEPT BCAA Instant Drink - 500 gr
Z-KONZEPT BCAA Instant Drink - 500 gr

Информация за продукта:

Z-KONZEPT BCAA Instant Drink предлага незаменими аминокиселини като лесен за използване прах. Аминокиселините са основните градивни елементи на белтъчините. Хората, които се занимават със спорт се нуждаят от по – големи количества протеин и аминокиселини.

Преди всичко BCAA( аминокиселини с разклонена верига) са есенциални за хората, което означава, че те трябва да се приемат с храната и не могат да бъдат създадени от тялото. За разлика от други аминокиселини BCAA се метаболизират директно, а не индиректно през черния дроб. Това означава, че те отиват право в мускулните клетки. Освен това BCAA представляват най – голям размер на аминокиселини в мускулната тъкан.

Преди всичко BCAA( аминокиселини с разклонена верига) са есенциални за хората, което означава, че те трябва да се приемат с храната и не могат да бъдат създадени от тялото. За разлика от други аминокиселини BCAA се метаболизират директно, а не индиректно през черния дроб. Това означава, че те отиват право в мускулните клетки. Освен това BCAA представляват най – голям размер на аминокиселини в мускулната тъкан.

Верижно разклонените аминокиселини (BCAAs) са много популярни във фитнес индустрията. Най-често се срещат в прахообразна форма или на таблетки, също така са ключова съставка в много предтренировъчни формули.

BCAAs са идеалното допълнение към храната за хора, които искат да покачат чиста мускулна маса и да се възстановяват по-бързо между отделните тренировки. Много подходящи са за хора, които искат да намалят подкожните си мазнини и същевременно да запазят мускулната си маса и мускулния тонус.

За да намалят подкожните си мазнини, трениращите трябва да намалят калориите, които приемат, за да бъдат в калориен дефицит. Това е необходимо условие, за да може катаболните процеси в тялото да вземат превес и да се постигне разграждане на мастната тъкан. Но редом с мазнините, има голяма вероятност да загубим от изградената мускулна маса

Два важни аспекта за спортистите:

1.От BCAA метаболизма може да произведе глюкоза това е много важно по време на високо интензивни тренировки или по време на нисковъглехидратна диета, където наличието на глюкоза може да бъде ограничено и тогава BCAA от мускулната тъкан ще се използва за получаване на повече глюкоза (глюконеогенеза). Следователно допълнителен прием на BCAA ще защити вашите мускули и това се нарича антикатаболен ефект.

2. BCAA специално L – левцин, задейства процеса на растеж в човешкото тяло, през активирането на важен ензим наречен mThoR. Този ензим е отправна точка за активиране синтеза на протеини. Освен това съответните количества BCAA напират освобождаването на инсулин, който е най – силният анаболен хормон в тялото. Това означава че приемането на BCAA веднага след тренировка ускорява процеса на мускулен растеж. Ние ви предлагаме BCAA като чист инстантен прах, който може да бъде добавен към всяко хранене или добавка.

Състав:

L-левцин (30%), L-изолевцин (15%), L-валин (15%), емулгатор (соев лецитин). Съдържа соя. Може да съдържа следи от глутен, лактоза и яйчен протеин.

Bestpower.BG препоръчва:  

Разбийте 1 доза 10 грама в чаша вода, сок или добавена към храната. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не използвайте като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Дръжте далеч от деца.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
60.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 41345

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!