Menu
Your Cart

Z-KONZEPT Beta Glucan Forte - 126 caps

Z-KONZEPT Beta Glucan Forte - 126 caps
Z-KONZEPT Beta Glucan Forte - 126 caps
Z-KONZEPT Beta Glucan Forte - 126 caps
Z-KONZEPT Beta Glucan Forte - 126 caps
Z-KONZEPT Beta Glucan Forte - 126 caps

Информация за Z-KONZEPT Beta Glucan Forte :

Z-KONZEPT BETA GLUCAN Forte е подходящ за всеки, който иска да укрепи имунната си система и да ускори мускулната си регенерация. В продължение на няколко десетилетия има безброй научни изследвания върху бета-глюканите, които показват, че добавката насърчава имунната система, намалява стреса, ускорява зарастването на рани и има положителни ефекти върху липидния метаболизъм, високото кръвно налягане и чревната флора.

Описание на продукта:

Бета Глюкан Форте е продукт който повишава естествения имунитет, поддържащ нивата на холестерола в здравословен диапазон. Още от 40-те години на миналия век учени са изследвали многократно хранителните предимства на Бета Глюкан. Това уникално съединение, открито за първи път в гъбите, играе важна роля в имунологията.

То е семейство полизахариди мономери на D-глюкоза, свързани чрез бета-гликозидни връзки, различаващи се помежду си по молекулно тегло, плътност и триизмерна структура, разположени в клетъчните стени на гъбите. Биологичната активност на глюканите е многопосочна и зависи от много фактори, предимно от вида и конфигурацията на връзките между съставните захарни остатъци, степента на разклоняване на страничните вериги на биополимерите, молекулярната маса на полизахаридите, разтворимостта им във вода.

В гъбите, където е открит Бета Глюкан, е представен под формата на комплекса - хитин глюкан. Този комплекс на практика не се абсорбира в човешкото тяло и следователно изисква допълнителна топлинна обработка и етанолна екстракция, в резултат на която се получава лесно усвоима форма на β-глюкан. 

Предимства от приема на продукта :

  • Подкрепя здрави имунните функции
  • Подпомага за намаляване на „лошия” холестерол
  • Увеличава клетъчната мобилизация
  • Силно антиканцерогенно действие

Начин на прием :

Приемат се по 3 капсули дневно с достатъчно течност. Посоченото препоръчано количество консумация не трябва да се надвишава. Не използвайте като заместител на балансираната и разнообразна диета. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се ??съхранява на стайна температура (до 21 ° C), суха и защитена от пряка слънчева светлина.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
44.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 46980
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!