Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!!

WEIDER Smart Shape - 60 caps

WEIDER Smart Shape - 60 caps
WEIDER Smart Shape - 60 caps

WEIDER Smart Shape - 60 капсули

Информация за продукта:

Ако търсите добавка, която да ви осигури висококачествени растителни екстракти, важни холин и ключови микроелементи по време на вашата диета за отслабване току-що сте го намерили! Съдържанието от 200 mg кофеин в Smart Shape ще ви даде нужната енергия за вашата тренировка, както и ще спомогне за процеса на изгаряне на мазнини. 

Популярният енергизатор от кафе на зърна работи в перфектна комбинация с марковия екстракт от Alpinia galanga enXtra, както и с витамините B6 и B12, които допринасят за намаляване на умората. 

enXtra

Естествено решение за Оптимизиране на психичното представяне

enXtra е клинично доказан екстракт без кофеин за подобряване на бдителността и фокуса. Произведен от патентован екстракт от Alpinia galanga - сиамски джинджифил който често се използва в тайландската кухня. 

enXtra е насочен към когнитивният процес, известен като “Attention Network Function” (ANF), който подобрява фокуса на внимание в мозъка, и спомага за изключителна концентрация в тренировките. Системата ANF играе критична роля за психическата бдителност и способността да се фокусираме върху дадена задача.

enXtra е уникален сред енергийните добавки без кофеин поради ефекта си от същия ден, който може да продължи до пет часа.

VitaCholine е изключителен висококачествен източник на холин, което от своя страна допринася за нормалния липиден метаболизъм. Освен това Smart Shape съдържа зашеметяващите 500 mg от патентования екстракт от Coleus forskohlii ForsLean, стандартизиран за 10% форсколин.

ForceLean (Coleus forskohlii)

ForceLean (Coleus forskohlii) се счита за дивият предшественик на всички семейства грудкови познат като картоф на кафир или картоф Ливингстоун. Той има няколко етномедицински употреби, които се предават от уста на уста и от поколение на поколение.

Въпреки че традиционно форсколинът е известен с широката си гама ползи за здравето, уникалната му активност като неадренергичен стимулатор на ензима аденилат циклаза привлича вниманието на изследователите, за да проучи неговата роля в поддържането на телесното тегло и свойствата му да спомага поддържането на чиста мускулна маса. 

Основният начин на действие на форсколин е чрез увеличаване на клетъчните концентрации на цикличен AMP (cAMP) и cAMP-медиирани функции, чрез активиране на ензима аденилат циклаза. 

Аденилат цилказа е ензим, участващ в производството на сАМР, посочен в литературата като "втори пратеник". Този сАМР улеснява действието на "първичните пратеници" на различни хормони и биоактивни вещества в тялото (като инсулин). Чрез улесняване на хормоналното действие, сАМР може да допринесе за увеличаване на скоростта на метаболизма и термогенезата. Тези събития водят до  натрупването на чиста телесна маса.

Алтернативно, увеличаването на сАМР води до последващо активиране на ензим протеин киназа. Доказано е, че протеин киназата активира ензима, наречен хормон чувствителна липаза, който участва в разграждането на триглицеридите, известни като градивни елементи на мастната тъкан, водещи до изгаряне на мазнини. Тези събития водят до намаляването на телесните мазнини.

BioPerine е така нареченият „био-подобрител“, който подобрява бионаличността на другите съставки. На всичкото отгоре Smart Shape съдържа екстракт от зелен чай с високо съдържание на полифеноли, както и екстракт от зелено кафе на зърна, осигуряващ хлорогенова киселина. Цинкът допринася за нормалния метаболизъм на мастните киселини, докато йодът и селенът допринасят за нормалната функция на щитовидната жлеза.

Начин на приемане:

Приемат се по 2 капсули дневно, едната капсула се приема сутрин, втората следобед

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
59.50лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 30730
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!