WEIDER Pure BCAA - 270 капс

WEIDER Pure BCAA - 270 капс

Марка: WEIDER
Код на продукта: 31610
Наличност: В наличност
79.50лв
-+

WEIDER Pure BCAA 270 Caps.

Описание на продукта: Капсули с високо съдържание на аминокиселини с разклонена верига 1111 мг от най-важните незаменими аминокиселини – BCAA в една капсула. L-Левцин, L Изолевцин, L-Валин в оптимално съотношение 2:1:1, което точно отговаря на нуждите на организма по време и след тренировка. Чиста кристална форма на BCAA за защита на мускулната маса, растеж и възстановяване. За всички спортисти.

Тренировъчна фаза

  • Изграждане на мускули
  • Увеличаване на силата
  • Фаза на изчистване

Характеристики на продукта

  • 10 грама BCAA в 9 капсули + Витамин B6
  • Съдържат само чисти аминокиселини
  • Осигуряват високоефективното съотношение 2:1:1
  • Създават условия за по интензивни тренировки
  • Предпазва мускулатурата
  • Спомага за бързото възстановяване
  • Спомага за избягване на претренираност

Препоръчителен прием: Пет капсули преди и 4 след тренировка. Така избягвате разграждането на мускулатурата и усета за претренираност.

Информация: Weider PURE ВСАА капсули съдържат синтетични разклонени вериги амонокиселини които подпомагат вашата мускулатура с важни хранителни вещества. Те се съдържат в свободни форми, което ги прави по бързо абсорбируеми. Ако ги приемете преди тренировка те предпазват мускулатурата ви от умора, което пък позволява по интензивна тренировка, и мускулатурата ви е защитена. ВСАА са много нужни и полезни особено през фазата на мускулното изчистване (дефиниране). Предназначени за качествено и бързо възстановяване. Увеличаване на обема на мускулната маса. Подобряване мускулната активност. Предпазване мускулната маса от увреждане по време на физическа активност. Защитава мускулната маса от разграждане по време на процеси за редукция на теглото. Забавя физическата умора.

Важно !!!  Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

 Хранителна информация:

за 9 капсули

%ППД

Витамин B6

0,7 мг.

50

L-Левцин

5000 мг.

L-Изолевцин

2500 мг.

L-Валин

2500 мг.

Свързани продукти

© Bestpower.BG 2017 - Всички права запазени