СТАК Pre Workout Promo
-30%

СТАК Pre Workout Promo

Марка: WEIDER
Код на продукта: w8
Наличност: В наличност
Промо:49.35лв
Стара цена:70.50лв
Спестяваш:21.15лв
-+

Безплатната доставка не се отнася за продукти в СТАК!!!

Victory Intense Pre-Workout е комбинация от добре подбрани съставки който ще донесат искрата нужна за възпламеняване на вашите тренировки.

Прекурсори на азотен оксид: Комбинация от цитрулин и аргинин стимулират продукцията на азотен оксид. Азотния отсид стимулира разширяването на кръвоносните съдове и спомага съставките и кислорода да навлязат в мускулите.

Z-KONZEPT BCAA+B6 Tabs предлага незаменими аминокиселини с лесна дозировка на таблетки. Аминокиселините са основните градивни елементи на протеините. Хората които се занимават със спорт се нуждаят от по – големи количества на протеин и аминокиселини.

Детайли за продукта:

Преди всичко BCAA (аминокиселини с разклонена верига) са от съществено значение за хората те са незаменими, което означава, че трябва да бъдат приети чрез храненето и не могат да бъдат произведени в тялото. За разлика от всички други аминокиселини BCAA се метаболизират директно а не индиректно през черния дроб. Това означава че те отиват право в мускулните клетки. Освен това BCAA представляват най големия размер аминокиселини в мускулната тъкан.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

© Bestpower.BG 2017 - Всички права запазени