Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!!

PEAK Multi Protein Complex - 1000 г

PEAK Multi Protein Complex - 1000 г
Не е налично
PEAK Multi Protein Complex - 1000 г

PEAK Multi Protein Complex 1000 грама

Multi Protein Complex e десет компонентна високо протеинова матрица, която ще ви помогне да набавите необходимите си белтъчини.

Предимства:

  • 82.9% до 90.5% белтъчини според вкуса
  • допълнително добавени витамини
  • държи организма сит за дълго време
  • стимулира мускулния растеж и възстановяване

Multi Protein Complex ще ви помогне да възстановите качествено натренираните мускули и предпоставя организма ви към растеж на мускулна маса, докато стимулира изгарянето на подкожните мазнини в организма.

Във Multi Protein Complex се съдържат аминокиселините треонин, фениланин, метионин, лизин, хистидин и триптофан, които са от голяма полза при заздравяването на мускулната тъкан и постъпването на повече азотен окис в нея, което води до растеж на мускулната маса. Освен тези аминокиселини с най-голямо значение са съдържащите се в него верижно разклонени аминокиселини BCAA, които са Левцин, Изолевцин и Валин.

Продукта също така е обогатен с Глутамин. Това е аминокиселината с най-голямо съдържание в човешкия организъм. Тя е неесенциална аминокиселина, което означава, че нашият организъм може сам да я произвежда. Въпреки това нейният прием е от изключително значение, защото след тренировка тя е почти изчерпана и за достигане на оптимално възстановяване, то трябва да си я набавяме допълнително.

С този протеин може да заситите организма си за дълго време, защото протеините за направата на Multi Protein Complex са суроватъчен, млечен, яйчен и соев, който се характеризират с бавно усвояване при комбинация. Това го прави идеален за прием преди лягане или през деня, когато няма да имате скорошен прием на белтъчини.

Начин на употреба:

1-3 дози дневно според белтъчните нужди, разтворени във вода или мляко.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
66.00лв
  • Stock: Не е налично
  • Model: 3889

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!