Menu
Your Cart

PEAK Createston Zero - 1560 gr

PEAK Createston Zero - 1560 gr
Не е налично
PEAK Createston Zero - 1560 gr

Информация за продукта

CREATESTON ZERO е иновативна All in ONE формула за покачване на тегло без излишни мазнини!

CREATESTON ZERO е специално разработена формула за увеличаване и поддържане на чистата мускулна маса, съдържа висококачествен протеин, свободни аминокиселини и до 50 активни екстракта за изграждане на чиста мускулатура.

Бързо абсорбиращото се съдържание на протеини в Createston е един от ключовите фактори за повишената ефективност.

Висококачественият суроватъчен протеинов изолат и свободни ЕАА и BCAA, поддържат и подпомагат изграждането на мускулна маса.

В допълнение патентованата креатинова форма на Creapure спомага за повишаване на производителността. Особеността на Creapure е, че е изключително чист креатин, предназначен за много взискателни спортисти, които търсят най-добрият креатин във фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост. Производството му се извършва в специално изграден завод в Торстберг, Германия, където напълно е елиминиран рискът от кръстосано замърсяване. Креатинът осигурява незабавно захранване с енергия, увеличава мускулната маса и подобрява мускулната сила. Ускорява регенерацията и възстановява енергийните запаси.

Описание на продукта:

CREATESTON ZERO съдържа и много други хранителни вещества, необходими за функционалното изграждане на мускулите:

Цитрулин малат: L-цитрулин малат повишава нивата на аргинин в кръвта повече от самия аргинин, като спомага за производството на азотен оксид (NO). Чрез стимулиране на кръвообращението хранителните вещества се усвояват оптимално и помагат за бързата регенерация. Друга ключова стойност на цитрулиновия малат е, че той насърчава производството на окислителна енергия, увеличава синтеза на АТФ по време на тренировка (тук клетките получават своята енергия), което позволява на енергийните запаси да се възстановяват по-бързо, тоест повече интензивни упражнения за по-дълго време. Освен това, благодарение на ролята си в цикъла на уреята и ролята си на подобрител на кръвообращението, той ефективно премахва вредните метаболити, натрупани по време на упражнения и увеличения прием на протеини.

L-карнитин: аминокиселината L-карнитин изпълнява функцията на носител на мастни киселини. Следователно, L-карнитинът е необходим за транспортиране на дълговерижни мастни киселини в митохондриите, т.е. "електроцентрали". След това мастните киселини в митохондриите могат да бъдат изгорени чрез ß-окисляване.

Таурин: Тауринът може да помогне за подобряване на мускулния метаболизъм, като подобри синтеза на протеини и забави разграждането им. Това може да помогне за по-бързото изграждане мускулна маса и покачване на сила.

Магнезий: Магнезият като минерал е жизненоважен и допринася за намаляване на симптомите на умора и нормализиране на производството на енергия. Трябва да се подчертае, че той е важен за електролитния баланс, нормалната мускулна функция и нормалния синтез на протеини.

Защита на ставите с Createston ZERO. Последните научни данни показват, че точното количество колагенов хидролизат има положителен ефект върху цялостния синтез на колаген върху хрущяла, съединителната тъкан и тялото. В комбинация със 7000 мг колагенов хидролизат и глюкозамин, Createston Zero е отлично решение за защита на ставите. Createston Zero е съвременен продукт, който може да бъде използван и от хора на нисковъглехидратни и кетогенни диети.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
179.00лв
  • Stock: Не е налично
  • Model: P1158

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!