Olimp L-Carnitine Extreme shot 25 мл.

Olimp L-Carnitine Extreme shot 25 мл.

Марка: Olimp Sport Nutrition
Код на продукта: Ol148
Наличност: В наличност

Налични опции

4.00лв
-+

L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT предоставя Мега доза от 3000 мг л-карнитин в една практичната ампула

Отлична абсорбция!

Описание на продукта

Супер бързо действие!

Л-карнитин е ключов елемент от последната фаза на разлагането на мазнините. Той транспортира свободните мастни киселини до местата, на крайното им окисляване (митохондриите), където енергията от тях се освобождава, което значително повишава енергийния капацитет на тялото. Ефективното освобождаването на свободни мастни киселини гарантира, че те няма да бъдат съхранени отново под формата на триглицериди и по този начин да доведат до увеличаване на обема на мастните тъкани. Добавянето на витамин В6, който е компонент на много ензими, участващи в обменните процеси, активно участващ във въглехидратния метаболизъм (производство на мускулен гликоген) и разграждането на мазнините, допълнително води до повишаване на енергията на тялото. Витамин B6 е необходим в производството на хемоглобина и участва в създаването на антитела, подобрявайки имунните съпротивителните сили на организма.

Предназначение:

Продуктът е предназначен за лица целящи намаляване на мастната тъкан. Специално се препоръчва за лица, които не могат или не искат да приемат много хапчета или капсули.

Начин на употреба:

Изпийте 1 / 2 от ампулата (12,5 мл) два пъти на ден (около 30 минути преди хранене или физически упражнения). След отваряне се съхранява в хладилник и да се консумира до 24 часа. Разклатете преди употреба. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.


Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

© Bestpower.BG 2017 - Всички права запазени