Olimp Extreme Speed Shot 20x25мл

Olimp Extreme Speed Shot 20x25мл

Марка: Olimp Sport Nutrition
Код на продукта: Ol143
Наличност: В наличност

Налични опции

60.00лв
-+

Extreme Speed Shot съдържа мега доза от 3075 мг енергия в една ампула с отлична абсорбция и супер бързо действие!

Описание:

Extreme Speed Shot съдържа екстремни дози от прецизно подбрани, уникални съставки. Препаратът усилва до максимум процесите за производство на енергия и контролира освобождаването и в моменти на недостиг. Благодарение на течната форма се постига максимална скорост на усвояване и ефективност на активните съставки, съдържащи се в препарата. Всичко това в една удобна 25 мл ампула осигуряваща изключително удобство на използване и възможност за прием по всяко време.

Препарата съдържа:

  • Кофеин - Оптималната комбинация от два източника на кофеин осигурява непрекъснато и оптимално високо ниво на кофеин в тялото. Общото съдържание в ампулата е 200 мг, от който 175 мг се осигуряват от екстракт от гуарана, позволяващ стимулиране на тялото в продължение на пет часа. Действието му се изразява в премахване на чувството на умора и подобряване на концентрацията. Това допълнително засилва изгарянето на мазнини за енергия.
  • Също така Extreme Speed Shot е обогатен с 1000 мг таурин, с цел намаляване на производството на серотонин и в същото време допринасящ за спиране на катаболизма. Той подобрява метаболизма на въглехидратите.
  • Добавянето на глюкоронолактон допълнително увеличава количеството на кислород в кръвта и свързва карбоксилните киселини, които в случай на дефицит на глюкоза може да се използват за поддържане на най-високо енергийно ниво. 
  • Взаимодействието на кофеин, таурин и глюкоронолактон е допълнително подсилено от значителна добавка на л-тирозин и гарантират поддържане на доброто функциониране на мозъка и нервната система и на цялото психично ниво по време на физическо усилие. Доставката на витамини от група В осигурява поддържането на оптимално преобразуване на захари, белтъчини и мазнини и подобрява устойчивостта на организма.

Предназначение:

Продуктът е предназначен за хора водещи активен начин на живот, изложени на интензивна физическа или психическа активност.

Начин на употреба:

1 ампула (25 мл) преди тренировка или друга физическа дейност. Разклатете преди употреба. Не трябва да се превишава препоръчваната дневна доза. Не е подходящ за деца.

Внимание:

Високо съдържание на кофеин (200 мг на порция). Продуктът не трябва да се приема от бременни, хора със сърдечни заболявания, както и от такива с нежелани реакции към някоя от съставките!

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

© Bestpower.BG 2017 - Всички права запазени