Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!!

Joe Weider Victory Whey Aminos - 300 таб

Joe Weider Victory Whey Aminos - 300 таб
ТОП МАРКА
Joe Weider Victory Whey Aminos - 300 таб

Информация за Joe Weider Victory Whey Aminos :

  • Whey Amino са аминокиселини направени от суроватъчен протеин хидролизат.
  • Есенциални за прием след вашата тренировка.
  • Бързо абсорбирани
  • Само чрез използване на най-добрите суровини и съставки може да получим продукти, с които да достигнем най-великите резултати.

Joe Weider Victory Whey Aminos са хидролизирани аминокиселини и за това те нямат нужда да преминат през стомаха а се абсорбират направо от мускулатурата като ни дават най-завършените източници на есенциални аминокиселини, Това е продукт с висока биологична стойност.

Whey Aminos е богат и на глутаминова киселина, която е прекурсор на Глутамина и верижно разклонените аминокиселини BCAA. Тя е фундаментална за възстановяването и формирането на мускулна маса.

Те спомагат за възстановяването на мускулните тъкани.  Участват също и в растежа и развитието на мускулатурата. Когато организмът усвои нужните му аминокиселини, той може да произвежда над 50 000 различни белтъчни вещества и още над 15 000 ензими.

Аминокиселините са основните градивни елементи на белтъчините в човешкото тяло. Те играят важна роля и за развитието на мускулите. Главните аминокиселини са 20 и всяка от тях съдържа специфична аминогрупа (NH2) и карбоксилна група (СООН), въглероден и водороден атом. На практика има още над 150 аминокиселини, но в състава на белтъчините съществуват само основните 20.

Най-богатите храни на аминокиселини са тези, които имат високо съдържание на белтъчини - месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. Животинските източници на аминокиселини съдържат повече незаменими (есенциални) аминокиселини от растителните продукти и затова са по-препоръчвани за употреба. От друга страна те съдържат и повече мазнини.

В периоди на стриктна диета е изключително важно да приемаме аминокиселините преди и след тренировка, за да се избегне мускулния катаболизъм (разрушаване на мускулатурата). Също така при събуждане и преди лягане.

Начин на употреба:

приемайте 6 таблетки дневно, препоръчително след тренировка или разпределени през деня.

Състав: Млечен протеин, лактоза, протеин хидролизат от колаген, Противоспичащи агенти: силициев диоксид, магнезиев стеарат, дикалциев фосфат; Подсладители: захарин; Сгъстители: гума арабика; Стабилизатори: поливинилпирролидон, пиридоксин хидрохлорид (витамин B6).  Може да съдържа следи от глутен, соя и яйца.

Важно !!!  Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.


Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
55.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 252400
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!