Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!!

Joe Weider Victory Pro Whey Complex - 2000 gr

Joe Weider Victory Pro Whey Complex - 2000 gr
Joe Weider Victory Pro Whey Complex - 2000 gr
Joe Weider Victory Pro Whey Complex - 2000 gr
Joe Weider Victory Pro Whey Complex - 2000 gr
Joe Weider Victory Pro Whey Complex - 2000 gr

Информация за Продукта

Комбинация от млечен протеин плюс протеини от телешко месо. С допълнително снабдяване на креатин, глутамин, МСТ и витамин В6. Оптимизиране на мускулите възстановяване и растеж на най-добра цена.

Новата формула Victory Pro Whey Complex е създадена чрез смесване на най-добрите източници на млечни протеини (концентрати и изолати на суроватъчен и мицеларен казеин) с един от протеините с най-висока биологична стойност, протеин от телешко месо. По този начин неговата функционалност е пълна, приет по време на закуска, между храненията и, както винаги, след тренировка. Това е естествен източник на незаменими аминокиселини повече от 21,5% от ВСАА.

Защо да изберем Pro Whey Complex?

  • Заради уникалната си формула съдържаща и други съставки, които завършват действието на протеина и максимизират мускулния растеж.
  • L-глутамин: Оптимизира мускулите и оползотворява на енергията, за да спомогне увеличаването обема на клетките и насърчаването на синтеза на протеини.
  • МСТ:  средноверижни триглицериди осигуряват енергия в етапа, на строга диета и също подобряват възстановяването след тренировка, когато се приемат заедно с суроватъчен протеин.
  • Витамин В6, жизненоважен за производството на хидрохлорна киселина и усвояването на протеини и мазнини. Насърчава растежа на мускулите, тъй като също така помага за регулиране на хормоналната активност.
  • Bromelain: Този ензим помага за усвояването на протеините, във времето в което имате най-силна нужда от незаменими аминокиселини за растежа на мускулите, особено в периода след тренировка.

Качествен фактор

С високо количество на есенциалната аминокиселина Лизин (9,6%). Това показва, че протеинът не е преминавал топлинни обработки, като по-този начин се гарантира най-висока биологична стойност.

С Pro Whey Complex на Victory резултатите няма да закъснеят!!!

Препоръчителен прием: 

Приемайте 30г пудра разбита в 200-250мл вода или нискомаслено мляко 1.5%. Идеален за употреба във високопротеиновите диети.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
123.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 223203

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!