Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!! 👌

2 за цената на 1 Joe Weider Victory ISO Energy - 900 гр

2 за цената на 1 Joe Weider Victory ISO Energy - 900 гр
НОВО Гореща Оферта ТОП МАРКА -50 %
2 за цената на 1 Joe Weider Victory ISO Energy - 900 гр

Безплатната доставка не важи за продукти с 25% или повече отстъпка !!!

ISO-ENERGY - Енергия + Хидратация

Революционна формула, съчетаваща прости и сложни въглехидрати, аминокиселини, антиоксиданти и електролити. Специално проектирани да се рехидратира тялото, оптимизиране и повишаване на тонуса по време на тренировка. Ако практикувате спорт за издръжливост, ISO ENERGY определено eточния продукт за вас.

Невероятна комбинация от съставки включва:

  • Оптимален Карбо комплекс: комплексна матрица от прости и сложни въглехидрати, че подпомагаща усвояването и използването на енергия от клетките на тялото, както и осигуряване на бърза хидратация.
  • L-глутамин: есенциална аминокиселина  подпомага бързото възстановяване на мускулатурата. Той също така подобрява функционирането на имунната система и намалява синдрома на претоварване от тренировки (OTS).
  • Електролити: по време на продължителни периоди от време на физически упражнения, тялото губи голям брой електролити чрез потта и урината. Най-важните от тях са:
  • Калций: Наред с други предназначения той играе жизнено важна роля в съкращавенето на мускулите и почивката и възстановяването им, проводимостта на нервите и хормоналната секреция секрецията.
  • Калий: Важен в транспортирането на глюкоза към мускулните клетки
  • Магнезий – формира комплекс от над 300 ензима, свързан с предаването на нервните импулси, съкращаването на мускулатурата и производството на ATP / енергийна молекула /
  • Натрий и хлор: Те са от жизненоважно значение за правилното регулиране на жидратацията и солевия баланс на организма.

Благодарение на своя състав, Iso-Energy е идеален продукт за издържливост в тренировките, тъй като подобрява хидратацията на организма, намалява мускулните  спазми, спомага за изпразването водата от стомаха, като така намаля чувството на тежест, което от своя страна пречи и предизвиква проблеми при консумация на течности по време на тренировка. Той също така осигурява бързо и продължително отделяне на енергия, както и моментното зареждане с електролити,  изгубени по време на тренировка.

В спортовете за издръжливост, приемайте една доза (30 грама) за всеки 45 минути на интензивни тренировки.

Когато тренировката е по-малко от един час, ние препоръчваме да вземете една порция 30 минути преди тренировка, за да се гарантира адекватно ниво на енергия и електролити по време на тренировка.

Важно !!!  Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
60.00лв
30.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 201106

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!