Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!!

Joe Weider Victory Energy Boost Gel - 42 gr

Joe Weider Victory Energy Boost Gel - 42 gr
Joe Weider Victory Energy Boost Gel - 42 gr
Joe Weider Victory Energy Boost Gel - 42 gr
Joe Weider Victory Energy Boost Gel - 42 gr
Joe Weider Victory Energy Boost Gel - 42 gr

Описание на Продукта

ENERGY BOOST GEL - Енергия  Възстановяване Детоксикация

Идеална отлично балансирана комбинация във формата на гел от сложни и прости въглехидрати, аминокиселини, електролити и витамини за увеличаване на издържливостта по време на тренировка и състезания. Веднага попълва загубата на електролитните загуби по време на тренировка, като по този начин спомага за намаляване на мускулните спазми.

Състава на този гел включва:

Оптимален въглехидратен комплекс. Комбинация от прости и сложни въглехидрати, които спомагат за усвояването и използуването на енергия от клетките на организма.

Разклонени Аминокиселини /ВСАА/: Това са незаменими аминокиселини, които са жизненоважни за мускулния рстез и възстановяване. Потушават чувството на умора или така наречената „централна умора” причинена от дисбаланса между концентрацията на ВСАА и Триптофан в клетката.

  • L-Аргинин: Аминокиселина, която подобрява елиминирането на токсини, произвеждани по време на интензивна физическа активност.
  • Таурин: Аминокиселина, която подобрява осморегулативните процеси, които са жизненоважни при спортовете за издържливост.
  • Електролити: При спортовете за издържливост, възстановяването на електролитния баланс в клетките е от съществено значение за мускулната активност. Най важните от тях са:
  • Калий – Важна за транспортирането на глюкозата към мускулните клетки
  • Магнезий – формира комплекс от над 300 ензима, свързан с предаването на нервните импулси, съкращаването на мускулатурата и производството на ATP / енергийна молекула /
  • Натриев Хлорид - от жизненоважно значение за правилното регулиране на солевия баланс на организма
  • Витамини В6 и В1: Важниза метаболизма на протеините и въглехидратите.

Препоръчителна доза:

Пийте едно саше, последвано от 200 мл вода преди или по време на интензивна физическа активност

Важно !!!  Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се превишават препоръчваните дози.  Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.  Не съдържа вещества с характер на допинг. Производителят и вносителят не носи отговорност за вреди, настъпили поради неправилно съхранение или употреба.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
2.80лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 203177

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!