Menu
Your Cart

Само сега първите 100 клиента регистрирали се ще вземат 15% отстъпка, още на първата си поръчка!!!

Joe Weider Victory BCAA plus L - Glutamine 8:1:1 500 гр

Joe Weider Victory BCAA plus L - Glutamine 8:1:1 500 гр
-20 %
Joe Weider Victory BCAA plus L - Glutamine 8:1:1 500 гр

Информация за продукта:

  • Комбинация от BCAA + глутамин и Вит . B6
  • С най-добро съотношение BCAA , 8 : 1: 1 (Левцин:Изолевцин:Валин)
  • Увеличава мускулната маса и предпазва мускулите от разпад

След провеждането на многобройни изследвания Weider разработват BCAA 8: 1: 1 + глутамин най-добрият начин да се развие мускулната маса. Без значение от спорта, който практикувате.

Тази превъзходна формула се състои от:

  • BCAA: те са съществени и представляват разклонена верига амино киселини, левцин, изолевцин и валин в съотношение между тях от 8: 1: 1. Според последните проучвания Leucine инициира процеси на синтеза на протеини, но трябва да е придружен от изолевцин и валин, така че да могат да бъдат извършени. Следователно тази нова комбинация 8: 1: 1 дава по-голяма значимост за Leucine, най-важната от трите.
  • L-Глутаминът е полу-есенциална аминокиселина и най-разпространената в организма, от съществено значение за защита и възстановяване на мускулната тъкан. Освен това повдига функцията на имунната система и има антиоксидантно действие.

  • Витамин B6: много важен, защото има много функции, една от най-важните функции е да се гарантира правилната функция на метаболизма на протеините и гликогена, откъдето идва и жизненоважното значение на възстановителните процеси в мускулите.

Препоръчителен прием:        

Приемайте по 10гр. разредени в 250 мл вода след тренировка, тъй като ускорява възстановяването на мускулните щети, причинени от интензивни тренировки както аеробни и анаеробни.

Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
53.00лв
42.40лв
  • Stock: In Stock
  • Model: 226105

Налични опции

Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!