Аз съм г-н Z
07 Jun
0

Аз съм г-н Z

Автор: BestpowerBG Прочита: 244

Аз съм г-н Z, или човекът който стои зад Z-Konzept Nutrition. Ако искате да знаете по-добре кой е мозъка стоящ зад продуктите, нека да се представя. Дори и като момче бях любознателен и се интересувах от науката и техниката, като особено човешкото тяло и неговите сложни функции ме очароваха. Така че не е изненадващо, че химията беше един  от любимите ми класове, а по-късно започнах да се занимавам и с химия на храните. В същото време започнах да тренирам интензивно и да се занимавам със силови спортове.


С какво се занимавах преди това?

През 1992 Бях повишен в директор "Научни изследвания и развитие" от Haleko (Multipower). Това беше като сбъдната мечта за мен, тъй като имах късмет да съчетавам работа и страст. Аз бях отговорен за иновациите и новите продукти на най-голямата европейска марка по това време, MULTIPOWER. Чувствах се като дете в магазин за бонбони. В тази позиция имах шанса да стартирам водещи тенденции като L-Карнитин и Креатин. Това дори се подобри когато станах главен изпълнителен директор на WEIDER Германия, дотогава почти неизвестна марка в Европа. За мен беше много забавно, и наистина свършихме добра работа.

Защо го правя?

Не знам какво мислите, но осъзнах негативна тенденция на пазара. Има толкова много марки и има толкова малко, които наистина задоволяват очакванията ми като спортист и хранителен химик. Това накара решението ми да следвам моето сърце и така и се получи: Z-Konzept е моята марка и съчетава убедителна концепция с атрактивни продукти които покриват очакванията на всеки спортист. Аз съм изцяло посветен на разработването на изключително модерни хранителни добавки с доказана функционалност, която съчетава най-доброто качество с изключителен вкус.

Защо това е важно за мен?

Аз вярвам в истината и ценностите. Така че можете напълно да се доверите на моите продукти. Прозрачността и честността са онова, което можете да очаквате от Z-Konzept. Не съм по празните обещания и всичко което ви предлагам е подкрепено със солидна научна информация. Аз съм дълбоко убеден, че сега е времето да се отнасяме към клиентите ни така, както ние искаме да се отнасят към нас. И като учен целият ми фокус е върху крайния продукт. Качеството винаги е поставено на първо място, а аз наистина съм любопитен да разбера какво мислите вие за тази уникална линия от хранителни добавки, която сме създали за вас.

Разгледай продуктите тук: 

Коментари
Напиши коментар

© Bestpower.BG 2017 - Всички права запазени