DYMATIZE Trib-650 - 100 Caps

DYMATIZE Trib-650 - 100 Caps

Марка: Dymatize Nutrition
Код на продукта: D25
Наличност: В наличност
40.80лв
-+

Информация за продукт:

Тестостерона е анаболен хормон, чието повишено производство подпомага протеиновия синтез и увеличава задържането на азот в тялото. Също така, колкото повече тестостерон имате, толкова по – силни и издържливи ще бъдете. Благодарение на тестостерона, в тялото Ви се извършват анаболни промени. Всичко това е от полза на бодибилдърите и спортистите. Ако търсите начин за безопасно повишаване производството на тестостерон в тялото си, вземете Dymatize Trib-650! Тази хранителна добавка е произведена на основата на екстракт от билката Tribulus, с високо съдържание на сапонини – 40%. Dymatize Trib-650 ще стимулира синтеза на тестостерон и то по напълно естествен начин. Благодарение на този продукт, Вие ще изградите повече мускули, либидото Ви ще е повишено, а възстановяването Ви след тренировка ще става бързо и лесно.

Трибулус Терестрис е билка, известна още като ,,бабини зъби” . От дълбока древност, растението се използва като тоник и стимулатор на виталитета. Трибулус дължи свойствата си, на съдържащите се в него стероидни сапонини, алкалоиди, флаваноиди и протодиосцин. Именно заради тези съставки, растението има способността да увеличава нивата на половите хормони по естествен път. Билката стимулира предния дял на хипофизата, в следствие на което се увеличава нивото на лутеинизиращия хормон, а в резултат на това се повишава количеството на свободния тестостерон в тялото.

Dymatize Trib-650 може да се приеме като напълно безвреден аналог на стероидите използвани в медицината и спорта. Ето защо, продукта Dymatize Trib-650 има мощни анаболни свойства, без да причинява отрицателни ефекти. Спортистите почитат билката трибулус, именно заради нейния анаболен ефект. Благодарение на свойствата на растението, се увеличава протеиновия синтез, а заедно с това се изгарят излишните мазнини. Повишените нива на тестостерона, които се постигат чрес трибулус, водят до повишаване на силата и издръжливостта. Също така се ускоряват възстановителните процеси в организма, особено след интензивни тренировки. Трябва да се отбележи, че трибулус е мощен адаптоген, помагащ на тялото да преодолее бързо както физическия, така и с умствения стрес.

Ефекти и предимства:

  • Повишава производството на тестостерон
  • Осигурява здраве за простатата
  • Увеличава либидото
  • Повишава мускулната сила и издържливост
  • Стимулира изграждането на мускули
  • Редуцира излишните мазнини

Начин на приемане:

Приема се по 1 капсула на всеки 8 часа.
Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

© Bestpower.BG 2017 - Всички права запазени