Какво е екдистерон?

Екдистеронът, известен също като 20-хидроксиекдизон, принадлежи към групата на фитоекдистероидите.

Фитоекдистероидите са естествено срещащи се хормони, намиращи се в членестоноги и някои растения. Има много различни видове фитоекдистероиди, но Ecdysterone има най-много научни данни зад себе си, което го прави най-добрият вариант.

Счита се за естествен стероид, който действа чрез свързване с естрогенните рецептори в тялото. Поради уникалния си механизъм, той може да бъде полезен за тези, които търсят мускулна и сила. 

Плюсове от приема на Екдистерон

Има причина Ecdysterone да е станал толкова популярен и това е, защото е способен на доста неща.

Ето какво можете да очаквате:

· Ускорено натрупване на чиста мускулна маса

· Повишена сила и мощност

· Подобрено възстановяване на мускулите

· Повишен протеинов синтез

· Подобрено кондициониране на мускулите

Някои от тези ползи са подкрепени и от науката. Проведено е 10-седмично проучване върху млади мъже, които ежедневно консумират Екдистерон, което води до значително увеличаване на чистата мускулна маса и сила без неблагоприятни ефекти.

Много анекдотични потребителски преживявания също подкрепят ефикасността на този екдистероид. С няколко прости търсения ще можете да прочетете много положителни отзиви на потребители, които са изпитали предимствата му. Накратко, има много причини, поради които естественият атлет би искал да го вземе. Досега най-забележимите ефекти ще бъдат увеличаването на чистата маса и силата.

Има ли екдистеронът странични ефекти?

Поради силата на Ecdysterone, много потребители поставят под въпрос безопасността на съединенията. Разбира се, това е съществен фактор, тъй като не искате да рискувате здравето си заради някои резултати.

Както научните данни, така и анекдотичният опит ни показват, че Екдистерона не причинява никакви странични ефекти. Имайте предвид, че научните данни са ограничени. Както споменахме по-рано в статията, има само едно 10-седмично изследване при хора. По време на това проучване не са докладвани странични ефекти, което означава, че се понася добре.

Освен това не потиска хормоните на тялото ви, което означава, че няма да се налага да провеждате терапия след цикъл, след като приключите с приема.

Накратко, ще можете да постигнете значителни резултати в размер и сила, без да изпитвате никакви негативи.

Трябва ли да взимаме Екдистерон?

Ако сте настроили тренировките и храненето си и искате допълнителен тласък като естествен атлет, можете да разгледате цикъла на екдистерон. Също така е добре да знаете, че е лесно да задържите резултатите, които сте направили от цикъл, тъй като няма нужда и от терапия след цикъл.

Моля, имайте предвид, че все пак ще трябва да се храните правилно и да тренирате усилено, за да постигнете резултати. Но ако направите всичко по правилния начин, ще бъдете впечатлени от това, което може да направи за вас.