Menu
Your Cart

Best Body Melatonin - 120 tabs.

Best Body Melatonin - 120 tabs.
Best Body Melatonin - 120 tabs.
НОВО Не е налично
Best Body Melatonin - 120 tabs.
Best Body Melatonin - 120 tabs.
Best Body Melatonin - 120 tabs.

Информация за Best Body Melatonin

Мелатонинът е ендогенен хормон, който се освобождава, когато е тъмно и има значително влияние върху фазата на съня. Във взаимодействие с кортизола регулира ритъма ден/нощ. За разлика от мелатонина, кортизолът е отговорен за възстановяването на телесните функции малко преди събуждане. По този начин двата хормона могат директно да повлияят на регенерацията на тялото.

Намаленото производство на мелатонин – съвременен проблем.

Производството на хормона на стреса кортизол се повишава от стресовото ежедневие, хранене късно вечер или излагане на изкуствена светлина от дигитални устройства. Като антагонист на мелатонина, кортизолът поставя тялото нащрек. Възможните последици могат да бъдат безпокойство и нарушения на съня, които могат да повлияят негативно на регенерацията на тялото. Melatonin Tabs на Best Body Nutrition предлагат лесен начин за повишаване нивата на мелатонин в тялото. Това може да улесни заспиването и положително да подпомогне възстановяването.

  • Съдържа естествения хормон мелатонин
  • Допринася за здравословния ритъм на съня 
  • Влияе положително на регенерацията на тялото

Състав:

микрокристална целулоза, калциев хидроген фосфат, магнезиев стеарат, силициев диоксид, покриващ агент (хидроксипропил метилцелулоза), овлажнител (глицерин), мелатонин.

Препоръчителен прием:

Ние препоръчваме прием на 1 mg (1 таблетка) на ден с достатъчно вода. Идеалното време за прием е 30 до 60 минути преди лягане.

Забележка:

Не превишавайте препоръчителните дневни дози. Да не се използва като заместил на балансираното и разнообразно хранене. Да се съхранява на места, недостъпни за деца.


Няма коментари за този продукт.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
Лош добър
Captcha
0.00лв
  • Stock: Не е налично
  • Model: A35
Нашия сайт използва "Бисквитки" за да работи оптимално за Вас!