Ангел Трендафилов - Ачо
03 Jan
0

Ангел Трендафилов - Ачо

Автор: BestpowerBG Прочита: 3622

Кратка информация

Роден на 13.08.1972 година в град София

Ръст 180, Тегло 120 кг

Биография

Възпитаник на НСА Васил Левски специалност културизъм и фитнес в периода 1994-1998. Бивш състезател по културизъм в тежка категория. Медалист от редица състезания, през недалечното минало. Собственик и управител на фирма ДАРИСПОРТ ЕООД, чиято основна дейност е спортната консултация. Изграждане, оборудване и стопанисване на фитнес центрове и подбор на квалифициран персонал. Повече от 20 години опит като треньор и консултант в области като: персонално трениране, спортно хранене и диетология, суплементаризация (правилен подбор и използване на хранителни добавки), изграждане на цялостен фитнес лайфстайл и стратегии за по-добро здраве,външен вид и превенция на негативни явления в съвременния начин на живот.

На тази база,треньор по физическата подготовка на двадесет и четиримата участници в тв.шоуто "Пълна промяна" по Нова тв. Единствен и без аналог до днешен ден международен формат. Дългогодишна активна работа и портньорство с МИДАИС ЕООД свързано с разпространението на внасяните от фирмата хранителни добавки.

Председател на НПО БГФИТ спорт здраве дълголетие чиято дейност е свързана с популяризиране на масовия спорт и благотворителна работа с цел подпомагане на хора в неравностойно обществено положение.

Направи запитване до Ачо

За поръчка на тренировъчен план, хранителен режим или комбинация от суплементи - съобразени с вашите цели, може да ми пишете на:

angel@bgfit.eu

Коментари
Напиши коментар

© Bestpower.BG 2017 - Всички права запазени